Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Beni aktarmaya zorlayamazsın.
Aktarma bana eğer yolumdan saptırmıyorsa mantıksız gelmiyor. Ben taksim’e gitmek istiyorum, beşiktaş’a gitmek istiyorum İETT beni resmen yaka paça sürükleyerek Alibeyköy’e götürüyor. Fakat Zincirlikuyu’ya gitmek istediğimde aynı Alibeyköy bana zor gelmiyor, uçarak gidiyorum resmen. Neden? Çünkü Alibeyköy yolumun üstünde bir yer oluyor. Gitmek için bir yerlere sapmıyorum.

Gittiğin yere göre mantıklı işte , ters kalıyorsa bu iett nin ahmaklığıdır
EVET. İETT ARABALARINDAN İNİP OTOBÜSLERİNİ KULLANSALAR 1 HAFTALIĞINA EN AZINDAN HER ŞEYİMİZ DÜZELECEK. Gidip binevler’deki adamı sırf hacıosman’a gitmek için, yeşilpınar’daki adamı. Yenikapı için, alibeyköy’e sürüklemek nasılmış görsünler

Otogar yaptılar Alibeyköy’e bizim İETT TM hat dışında bir şey geçirmiyor. Yahu önemli yerlere hat koy, insanlar şu otogarı kullanmak için sebep bulsunlar.

Konu sahibi
Kendi açtığım başlığımın bildirimlerini kapattırdınız teşekkürler. Genel olarak:

Semih'in huzuru bozduğunu görmedim

Diğer arkadaşın Furry ve SG-220 hesabıyla bozuyordu fakat şuanda bozuyor dersem adamın hakkına girmiş olurum. Şuanki hesabıyla gayet iyi gidiyor.

Aranızdaki kişisel mevzuları atmazsanız çoğu insanlar benim gibi başlığı terk eder

300'lü ve 400'lü ne kadar hat varsa İETT neden buralarda yok. Nedir ya bu otokar sultan rezilliği yüksek tabanlı falan. Sonra Silivri hatlarındaki güleryüzler yerine iett otokarı istemez miydiniz mesela.
300 hattına İETT araç vermez. Zaten vermesin. Araç yolda kalınca zorluk oluyor. Zaten bu Kurban Bayramında da araç vermedi. Her zaman verirdi.

Onu aslında Kocaeli Ulaşımpark açabilir düşünüyorum madem 133Ş Çağdaşkent'e kadar gidiyor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'de bu hamleye jest olarak 595 koduyla Gebze Otogar - Gebze Millet Bahçesi - Çoban Mustafa Paşa Camisi - Köşklüçeşme - Yeni Bağdat Caddesi (Feniş Işıklar) - Çayırova Köprüsü - Şifa Mahallesi (Eski 17B durağı) - Kartal Metro hattı açabilir, 200 hattının peronundan kalkacak başka KBB hattına ihtiyaç var.
KBB'nin çok trajikomik hatları var, Ekomobil yada KBB sitesine girin şu hatları yazın sırasıyla, 440, 410, 502, 425, size Gebze,Çayırova,Darıca turu yaşatır. Dolayısıyla 595 getirisi yüksek, yolcusu fazla, mantıklı bir hat kalır bunların yanında.
bu kocaeli neden böyle dolandıran hatlar açmayı seviyor? belki metro açılınca kapatırlar

bu kocaeli neden böyle dolandıran hatlar açmayı seviyor? belki metro açılınca kapatırlar
İETT kadar aracı olmadığı için olabilir mi? Zaten yeni hatlar da şu anda ÖHO araçları ile açılıyor. 502 ÖHO hattının sahil deparı 502S olarak ÖHO çalışıyor. 501 hattından 501B ve şimdide 501E olarak üç farklı hat olarak çalışıyor. 504 hattından 504B olarak ayrı bir hat çıkarıldı. Yakında bunun gibi hatlar meydana gelecektir illa ki
Metro açılınca bazı hatlar kapatılacak bazıları kısaltılacak kod değiştirip yeni metro besleme hat kodları alacak ve yeni metro besleme hatları açılacak bir şekilde çark döndürülecektir. En çok darbeyi 510,510B,515 gibi Darıca-Sanayi hatları alacak. Darıca-Gebze hatları tarihe karışabilir. Dudayev Metro, Fatih Devlet Hastanesi Metro, Mutlukent Metro gibi otobüs aktarma noktaları olması muhtemelen.

Konuşulacak çok konu var bununla ilgili ama bu konunun yeri burası değil, forumdaşlardan özür dileyerek burada bu konuyu kapatıyorum 🙏

Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.

Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Hocam Diğer Şehirler'de orası

130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.
Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.

Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.
Onların aslında Tavşantepe Metroya kadar geri çekilmesi gerekiyordu, Küçükyalıya çekilmelerinin sebebi M4 Metrosu ise Küçükyalıya kadar gitmesine gerek yok, Tavşantepe Metro - Gebze arasında bir ulaşım eksikliği var. Yok biz böyle iyiyiz diyorlarsa 130Ü hattını açmak için artık engel kalmamıştır gönül rahatlığıyla açılmasının vakti gelmiştir. He yok 130Ş var diyorsanız 130Ş yi eskisi gibi Harem Peronlara alalım.

Ama benim önerdiğim bu değil
130Ü Yunus Emre Lisesi - 133Ş gibi Gümüşpınar Camisine gelecek oradan 130Ş eski güzergahı Fatih Caddesi - Hürriyet Caddesi - Egemenlik Caddesi - Tersane Köprüsüne gelecek - ardından ver elini Üsküdardan dönerek Harem Peronlarda son bulacak.

Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.

Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Arka 4'lü bağdaş kurulması için yapılmış bence.

Ekli dosyalar

• indir (5).jpeg
    indir (5).jpeg
    2.7 KB · Görüntüleme: 16
Konu sahibi
@Arsen hocam başlığı geri açıyorum. Buradaki konuşmaya ihtiyacımız var.

Ayrıca arkadaşlar sizden ricam kişisel mevzularınızı buraya sürüklemeyin. Çok karışmayı seven biri değilim zaten

Konu sahibi
Hemen konuyu dağıtmadan söyleyip geçeyim , başımıza adam gibi moderatör getirilmesinden çok mutlu oldum . Yönetici ekibe teşekkür ederim . Tarafsız ve günün büyük bir vaktinde aktif tam aradığımız 😍😍 Hayırlı olsun @Rick Grimes
Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum 😅

Geri
Üst Alt