Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Allah benim belamı vermiş zaten beni 36V ile sınayarak . Okul bence problem değil şunun yanında . Yakında kafamda saç kalmayacak . Kapattırıcam ama yemin ettim . Bu hat 2027’yi göremeyecek . Deparı görecek , kendisi göremeyecek . Bana çektirdiklerini öteki dünyada hesap verecek ( evet otobüs hattı )
Şurda şunla belki gülerek dalga geçiyorum ama her gün tek bir gaye için uyanıyorum . 36V’yi yok etmek .
Başka insanların bu kanser hattı kullanmasına müsade etmeyeceğim . Farklı kimlikler üzerinden 36V’yi karalamak için büyük bir çaba sarf ediyorum . ( emirhanmemiş olarak değil hahaha )
Hatlar arasında daha iyi ırkçılık yapabilmek için kitaplar okuyorum . Bay ressamın bir üstün ırk fikri varya , onu İstanbul’daki hatlara tablo şeklinde uygulasan 36V bu tablonun dışında kalır . O kadar sefil rezalet bir hat .
07:45 seferi hem geç başlıyor , hem de daha 4 durak gidemeden arıza veriyor . Arkasından yerine gönderilen araç 15 durak sonra aynı . Ekran başında çıldırıyorum şunu yazarken AAAĞ

36V kaç yıllık hat
Tolga abinin attığı ( ya da başka biri attı hatırlamıyorum ) eski hatlarla alakalı bir sitede 99’da bu hattın açılması mı planlanıyormuş öyle bir şey .
Aile üyelerim daha yeni olduğunu söylüyor . 2005’te varmış mesela ama 2004’ten önce göremiyorum bununla ilgili bir bilgi göremiyorum

Hat saçma değil de , hatta işe yarıyor . Sıkıntı çok uzun sürmesi . Kısa gibi gözüküyor olabilir 55 durak çünkü .
Durakta çok fazla bu aracı beklemek zorunda kalıyorsun . Yani 1 saatte bir olan 36V-1 bile 36V’den daha sık çalışıyormuş gibi gözüküyor . Ayrıca aşırı kalabalık pik saatlerde
Tek yapmaları gereken 36V-1 hariç tüm araçları 36A’ya şutlamak , 36V-1’i farklı bir kodla hizmete almak ve 30 dakikada bir yapmak( 2 aracı da pik saatler için tatilli yap sabah ve akşamları 15 dakikada bir oh mis ) . Hattı ikiye bölmek gibi bir şey bu mantık . Şunlar arasındaki geçişleride ücretsiz yaparsın ( ya da indirimli ) oldu bitti . Vallahi daha iyi olurdu . Şu an kullansanız anlarsınız kanser . Durakta beklerken eğer ilk 36V gelirse binmiyorum , o derece kanser ediyor insanı .

Öyleki mahalleye hat açmamak ayrı salaklıkları
Ayrı hat açmasınlar . O kadar da değil . Şuan ekstra 1 hat bile , ( bu mahalle için ) kaynakları israf etmek olur . Yukarıda yazdığım gibi elimizde zaten bulunan kaynakları kullanmak daha mantıklı olurdu .

Tm18 deparlarda pik saatlerde yaylaya uzatsalar sorun belki çözülür ama yayladakinler daha iyi bilir
TM18 ? Belki ama bence geri dönüşte o hattı kimse kullanmazdı . Malum iett iki hattın saatlerini çakıştırmama konusunda beceriksiz olduğu için bunlar gene arka arkaya olurdu . Kesin çözüm değil yani . Neyse ya belki bi planları vardır . Şurayıda çok kirletmek istemiyorum benim saçma mahallemin saçma hattı konusunda .

TM18 ? Belki ama bence geri dönüşte o hattı kimse kullanmazdı . Malum iett iki hattın saatlerini çakıştırmama konusunda beceriksiz olduğu için bunlar gene arka arkaya olurdu . Kesin çözüm değil yani . Neyse ya belki bi planları vardır . Şurayıda çok kirletmek istemiyorum benim saçma mahallemin saçma hattı konusunda .
Hocaö randam konu ne olcak

Geri
Üst Alt