Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yani bir de ayrıca söyledim , yine söylüyorum ; Ben sabah akşam biniyorum . Otokar ve Akia çalışıyor burada. Yani karşılaştırma yapabiliyorum . Kötü olsa burda herkes kötü der . Çok az insan şurda akiadan nefret ediyor .
Bence gayet rahat ve hızlı bir araç . Kliması aşırı iyi . Bende eskiden baya kötülüyordum çünkü galiba aynı ihalede ısuzuda vardı . Alınmadı diye bayağı kötüledim . Fakat çalışmaya başladıktan sonra sesidir , yalıtımıdır , rahatlığıdır beni mest etti . Bir de otokar seviyorum ama o öve öve bitiremediğin iç malzeme kalitesi Akia’dan kötü . Tamam belki üretim yılları arasında 11 sene var ama bi binip bir kez daha şans verin derim

Konu sahibi
Çok linç yiyeceğim ama hazırım

Overrated (Abartılan) Markalar:
MAN
Güleryüz
BMC (Fiyat/Performans araçları hariç)

Underrated (Yeterince değer verilmeyen) Markalar:
Akia
Otokar
Isuzu

Ne overrated ne de Underrated ortası olan Markalar:
Tezeller
Karsan
TCV
Temsa

Hak ettiği değeri gören Markalar:
Mercedes-Benz
Otokar (Sadece 2013 kasadan hak ettiğini görüyor. Yoksa tam görmüyor)

@Birnevi Senaryo devletin iett için para vermediği gerçek şuan ortada yönetim yok araç alınsa zaten citorolar şutlanacak

images-3.jpeg

Çok linç yiyeceğim ama hazırım

Overrated (Abartılan) Markalar:
MAN
Güleryüz
BMC (Fiyat/Performans araçları hariç)

Underrated (Yeterince değer verilmeyen) Markalar:
Akia
Otokar
Isuzu

Ne overrated ne de Underrated ortası olan Markalar:
Tezeller
Karsan
TCV
Temsa

Hak ettiği değeri gören Markalar:
Mercedes-Benz
Otokar (Sadece 2013 kasadan hak ettiğini görüyor. Yoksa tam görmüyor)
Hocam Man kesinlikle abartılmıyor adamlar çok sağlam yapıyor biraz pahalı olabilir ama dayanıklılık daha önemli bence ayrıca Otokar da hak ettiğinden fazla değer görüyor Man ile Otokar yer değiştirmeli bence

Konu sahibi
Hocam Man kesinlikle abartılmıyor adamlar çok sağlam yapıyor biraz pahalı olabilir ama dayanıklılık daha önemli bence ayrıca Otokar da hak ettiğinden fazla değer görüyor Man ile Otokar yer değiştirmeli bence
MAN'da şurada kararsınz kaldım aslında. Çok iyiymiş gibi lanse ediliyor fakat koskoca ÖHO esnafında Sadece C-1900 kaldı. Madem Mercedes gibi çok iyi neden hiçbir ÖHO yanaşmıyor. Belediye ihale alımıyla iyidir bak ona lafım yok. İETT alsa isterim

MAN'da şurada kararsınz kaldım aslında. Çok iyiymiş gibi lanse ediliyor fakat koskoca ÖHO esnafında Sadece C-1900 kaldı. Madem Mercedes gibi çok iyi neden hiçbir ÖHO yanaşmıyor. Belediye ihale alımıyla iyidir bak ona lafım yok. İETT alsa isterim
Öho yanaşır yanaşmasına da man diyor ki ben sadece belediyelere satarım. Parayı veren düdüğü çalamaz diyor.

Üstteki yoruma yanıtım ise man çokta sağlam değildir karıştığı kazalara bakarsanız ön hep yamuluyor hemde felaket şekilde.

Hocam önceden parça bulmak çok zordu Man da o yüzden öho yanaşmadı şu an biraz daha iyi parça konusunda ama Man satış yapmıyor

Öho yanaşır yanaşmasına da man diyor ki ben sadece belediyelere satarım. Parayı veren düdüğü çalamaz diyor.

Üstteki yoruma yanıtım ise man çokta sağlam değildir karıştığı kazalara bakarsanız ön hep yamuluyor hemde felaket şekilde.
Ona bakarsanız önü yamulmayan en sağlam araç BMC

Geri
Üst Alt