Yeni kurulmuş firma ile 40-50 yıllık firmayı kıyaslıyor.onlar oturmuş firmalar üretimde daha ileri teknolojiye sahiptirler akiadan
Yeni kurulmuş firma ile 40-50 yıllık firmayı kıyaslıyor.onlar oturmuş firmalar üretimde daha ileri teknolojiye sahiptirler akiadan
otokar 1963 e kadar gidiyor, karsanın tarihi 1966 ya gidiyor akia 2015te batık bir şirketten kurulduYeni kurulmuş firma ile 15 yaşında firmayı kıyaslıyor.
ekspres hatlarda normalde çift katlı vardı?İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor
Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 75563
Öyle zaten mesajlarımı tam okumadın sanırımekspres hatlarda normalde çift katlı vardı?
Düzelttimotokar 1963 e kadar gidiyor, karsanın tarihi 1966 ya gidiyor akia 2015te batık bir şirketten kuruldu
mesajlarını direkt okumadım bundan ötürüÖyle zaten mesajlarımı tam okumadın sanırım
Valla tabiri caizse öho araçları pıtır pıtır çıçıyorlar o yüzden İETT sanırım belki de başka nedenleri de vardır. Sonuçta iptal olan sefer yerine takviye olarak geliyor. Takviye de İETT'nin göreviNiye özellikle öho araçları iett ile değişiyor ? 146’nın çalıştığı bölgede başka boşta öho yok mu ?
Kimsede aşırı Akia sevgisi yok. Sorun Akia'nın hak ettiğinden fazla kötülenmesi. Piyasada Akia'dan kötü 2-3 marka mevcut. Gereksiz gömülüyor. Ayrıca çok yeni bir marka olmasına rağmen gayet iyilerAkia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.
@Birnevi Senaryo devletin iett için para vermediği gerçek şuan ortada yönetim yok araç alınsa zaten citorolar şutlanacak
Şutlamaktan ziyade , yeni araçlar alınınca bazıları yedek parça için kullanılabilir . Özellikle O1222 ve O1264Bana kalsa kentleri şutlamak isterim kötülerini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.