Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Öyle zaten mesajlarımı tam okumadın sanırım
mesajlarını direkt okumadım bundan ötürü

1753903117554.png

Konu sahibi
Niye özellikle öho araçları iett ile değişiyor ? 146’nın çalıştığı bölgede başka boşta öho yok mu ?
Valla tabiri caizse öho araçları pıtır pıtır çıçıyorlar o yüzden İETT sanırım belki de başka nedenleri de vardır. Sonuçta iptal olan sefer yerine takviye olarak geliyor. Takviye de İETT'nin görevi

Akia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.

Konu sahibi
Akia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.
Kimsede aşırı Akia sevgisi yok. Sorun Akia'nın hak ettiğinden fazla kötülenmesi. Piyasada Akia'dan kötü 2-3 marka mevcut. Gereksiz gömülüyor. Ayrıca çok yeni bir marka olmasına rağmen gayet iyiler

Son düzenleme:
Yani bir de ayrıca söyledim , yine söylüyorum ; Ben sabah akşam biniyorum . Otokar ve Akia çalışıyor burada. Yani karşılaştırma yapabiliyorum . Kötü olsa burda herkes kötü der . Çok az insan şurda akiadan nefret ediyor .
Bence gayet rahat ve hızlı bir araç . Kliması aşırı iyi . Bende eskiden baya kötülüyordum çünkü galiba aynı ihalede ısuzuda vardı . Alınmadı diye bayağı kötüledim . Fakat çalışmaya başladıktan sonra sesidir , yalıtımıdır , rahatlığıdır beni mest etti . Bir de otokar seviyorum ama o öve öve bitiremediğin iç malzeme kalitesi Akia’dan kötü . Tamam belki üretim yılları arasında 11 sene var ama bi binip bir kez daha şans verin derim

Konu sahibi
Çok linç yiyeceğim ama hazırım

Overrated (Abartılan) Markalar:
MAN
Güleryüz
BMC (Fiyat/Performans araçları hariç)

Underrated (Yeterince değer verilmeyen) Markalar:
Akia
Otokar
Isuzu

Ne overrated ne de Underrated ortası olan Markalar:
Tezeller
Karsan
TCV
Temsa

Hak ettiği değeri gören Markalar:
Mercedes-Benz
Otokar (Sadece 2013 kasadan hak ettiğini görüyor. Yoksa tam görmüyor)

Geri
Üst Alt