.40.. kısmı ilginç olmuş. Sanki yazan kişi ne yazacağını bilememiş artık. Öyle bir gecikme var ki yani, ben de bilemezdim.
Düşünsene şoförsün. 5 saat 40 dakika sefer atmışsın. Durağa ulaştığında 1 seferin otomatik iptal olmuş oluyor. İkincisine başlaman gerekEkli dosyayı görüntüle 76000
.40.. kısmı ilginç olmuş. Sanki yazan kişi ne yazacağını bilememiş artık. Öyle bir gecikme var ki yani, ben de bilemezdim.
Yani kısacası bir ailede maksimum 1 araç olmalı hele İstanbul, Kocaeli gibi Büyükşehirlerdeysen bu şart, geçen Nisan Ankaraya gittim araba ile orada nispeten daha iyi, Temmuzun başında Aydına giderken İzmire uğrayayım dedim uğramamla ayrılmam bir oldu İzmirin trafiğine girilmiyor. Naldökenden Maltepeye kadar dur kalk ilerledim, konu daha fazla dağılmadan kapatalımBizim bir dairede bir ara 3 araba vardı neyse konuyu dağıtmayalın
Evet inönü'nün hali berbat, ben de çınaryolundayım vize ve final zamanında sınavlara yetişmek için neredeyse her gün minibüse binmek zorunda kalıyordum.Bence de minibüsler çok gerekli kendi mahallemden örnek vericem bizim mahalleden toplam 5 hat geçiyor 89K 98AB MR42 KÇ2 ve HS3 fakat şöyle birşey var iş ve okul saatlerinde sabah 2 tane 89K 2 tane 98AB geliyorsa 10 tane minibüs geçiyor ve bu minibüslerin yarısı Boğazköy den geliyor ya Boğazköy den 89K Kanuni Hastanesi'nden buraya gelemiyor 98AB Atakentten gelemiyor ama ne hikmetse minibüsler peş peşe geliyor ben bu yüzden minibüse binmeye zorlanıyorum o zaman neden abonman yapayım ki ben otobüsü beklersem okula geç kalıyorum yoksa minibüse binmek zorunda kalıyorum yani sorun şu mahalleden kaç hat geçerse geçsin sen araç göndermedikçe hiç bir halt olmaz zaten 89K nin yarısından fazlasını Sefaköy kisalttilar araçların çalışma günleri de azaltıldı iyice 98AB desen her gün 10 tane sefer iptali bu mahalledeki ulaşımı nasıl çözecekler çok merak ediyorum mahalle minibüslerle işletilmeye başladı iyice ve bu durum çok sinir bozuyor gerçekten
Yanlış hatırlamıyorsam midibüse dönüşüm işini durdurmuşlardı, mevcuttaki araçları kartlı sistem rengine boyayıp validatör takıyorlardı en son.Jest kartlı sisteme uygun değil. (Yanlış biliyormuşum. mesajları okumadım) Aracın 2 kapılı olması lazım ve kodu MD 1535 ise orijinal plakası 34 M 1535'tir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.