Merak ettim biraz araştırayım bakalım bir şeyler çıkacak mışahsen gerçek olduğunu düşünüyorum photoshopsa yapan kişi harcanıyor
Merak ettim biraz araştırayım bakalım bir şeyler çıkacak mışahsen gerçek olduğunu düşünüyorum photoshopsa yapan kişi harcanıyor
Bu araç bugün dibimden geçti. Ventil sesi yüksekti fakat giderken sürekli takırdıyordu. Zaten 2012 model normalAraç 2012 model ve Aksaray Peron'da seferine hazırlanırken çektim araç içler acısı maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 76087
Aynı fotoğrafın kağıttan 151 halini buldum bakalım neler çıkacak
Ekli dosyayı görüntüle 76085
Yapay zekaya göre shop değilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 76086
Doğrudur, Gülbahçe'nin ayrı, Seferihisar'ın ayrı....Sanırım her bölgenin kooperatifi vardı orada
Belki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardırBişey sorucam normalde bu İETT ve Ulaşım AŞ araçları reklam alınıyordu doğru mu sonra Ulaşım AŞ birdenbire ÖHO ya geçip ÖHO etiketi yapıştırdılar ve arkası reklamların tümünü elinden aldılar öylese bu süreç neden devam ediyor.
Orasını bilmem ama sadece A-15xx, A-16xx, A-17xx ve A-18xx lere yapsalar yeter yenilense de ihtiyaçları var diye düşünüyorumBelki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardır
500T'yi konu alan bir dijital platform dizisi vardı. C-5 grubundan bir araca bu dizinin reklamı uygulanmıştı. Ek olarak A-101 kapı numaralı araç reklam almalı. Güzel bir kampanya olur.Belki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardır
Bu senenin ocak ayında bi kampanya vardı görselimde kaydetmiştim500T'yi konu alan bir dijital platform dizisi vardı. C-5 grubundan bir araca bu dizinin reklamı uygulanmıştı. Ek olarak A-101 kapı numaralı araç reklam almalı. Güzel bir kampanya olur.
şu an 303B bir nevi silivrinin istanbula kapısı. Bu hat dolayısıyla çok yoğundur diye düşünmekteyim. Sizce 303 geri açılsa bu hat rahatlar mı?303B -> A-960, A-961, A-964, A-965, A-871
303B hattına yeni seferler eklendi. Artık bu hatta 5 araç çalışacak.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.