O1264 bir ara Kemerburgaz hatlarına geliyordu çok rezil bir araçŞutlamaktan ziyade , yeni araçlar alınınca bazıları yedek parça için kullanılabilir . Özellikle O1222 ve O1264
O1264 bir ara Kemerburgaz hatlarına geliyordu çok rezil bir araçŞutlamaktan ziyade , yeni araçlar alınınca bazıları yedek parça için kullanılabilir . Özellikle O1222 ve O1264
Hocam Man kesinlikle abartılmıyor adamlar çok sağlam yapıyor biraz pahalı olabilir ama dayanıklılık daha önemli bence ayrıca Otokar da hak ettiğinden fazla değer görüyor Man ile Otokar yer değiştirmeli benceÇok linç yiyeceğim ama hazırım
Overrated (Abartılan) Markalar:
MAN
Güleryüz
BMC (Fiyat/Performans araçları hariç)
Underrated (Yeterince değer verilmeyen) Markalar:
Akia
Otokar
Isuzu
Ne overrated ne de Underrated ortası olan Markalar:
Tezeller
Karsan
TCV
Temsa
Hak ettiği değeri gören Markalar:
Mercedes-Benz
Otokar (Sadece 2013 kasadan hak ettiğini görüyor. Yoksa tam görmüyor)
Allahım beni anlayan biriO1264 bir ara Kemerburgaz hatlarına geliyordu çok rezil bir araç
MAN'da şurada kararsınz kaldım aslında. Çok iyiymiş gibi lanse ediliyor fakat koskoca ÖHO esnafında Sadece C-1900 kaldı. Madem Mercedes gibi çok iyi neden hiçbir ÖHO yanaşmıyor. Belediye ihale alımıyla iyidir bak ona lafım yok. İETT alsa isterimHocam Man kesinlikle abartılmıyor adamlar çok sağlam yapıyor biraz pahalı olabilir ama dayanıklılık daha önemli bence ayrıca Otokar da hak ettiğinden fazla değer görüyor Man ile Otokar yer değiştirmeli bence
O1264 Yalnız değildir.Şutlamaktan ziyade , yeni araçlar alınınca bazıları yedek parça için kullanılabilir . Özellikle O1222 ve O1264
Tabi değildir , daha bir sürü bunu gibi çöp Kentler var . Ben sadece aklıma geleni söyledim . Gerçi bunu yedek bile tutmamaları lazımO1264 Yalnız değildir.
Öho yanaşır yanaşmasına da man diyor ki ben sadece belediyelere satarım. Parayı veren düdüğü çalamaz diyor.MAN'da şurada kararsınz kaldım aslında. Çok iyiymiş gibi lanse ediliyor fakat koskoca ÖHO esnafında Sadece C-1900 kaldı. Madem Mercedes gibi çok iyi neden hiçbir ÖHO yanaşmıyor. Belediye ihale alımıyla iyidir bak ona lafım yok. İETT alsa isterim
O1264'ü yedirmeyiz.Tabi değildir , daha bir sürü bunu gibi çöp Kentler var . Ben sadece aklıma geleni söyledim . Gerçi bunu yedek bile tutmamaları lazım
Hocam önceden parça bulmak çok zordu Man da o yüzden öho yanaşmadı şu an biraz daha iyi parça konusunda ama Man satış yapmıyorMAN'da şurada kararsınz kaldım aslında. Çok iyiymiş gibi lanse ediliyor fakat koskoca ÖHO esnafında Sadece C-1900 kaldı. Madem Mercedes gibi çok iyi neden hiçbir ÖHO yanaşmıyor. Belediye ihale alımıyla iyidir bak ona lafım yok. İETT alsa isterim
Ben yerimO1264'ü yedirmeyiz.
Ona bakarsanız önü yamulmayan en sağlam araç BMCÖho yanaşır yanaşmasına da man diyor ki ben sadece belediyelere satarım. Parayı veren düdüğü çalamaz diyor.
Üstteki yoruma yanıtım ise man çokta sağlam değildir karıştığı kazalara bakarsanız ön hep yamuluyor hemde felaket şekilde.
Öho yanaşır yanaşmasına da man diyor ki ben sadece belediyelere satarım. Parayı veren düdüğü çalamaz diyor.
Üstteki yoruma yanıtım ise man çokta sağlam değildir karıştığı kazalara bakarsanız ön hep yamuluyor hemde felaket şekilde.
Bunu bilmiyordum. Konyadaki Manlardan isterdim şahsen İETT'nin almasınıHocam önceden parça bulmak çok zordu Man da o yüzden öho yanaşmadı şu an biraz daha iyi parça konusunda ama Man satış yapmıyor
Burdan şunu mu çıkartmamiz gerekiyor Man kaza yaptı önü yamuldu çok kötü bir araç neye göre kötü araç belki araç çok hızlıydı kaza yaptı bilemeyiz ama Man otobüs sektöründe amiral gemisi konusundadirOna bakarsanız önü yamulmayan en sağlam araç BMC
Man bence şehirler arası otobüslerde daha iyi şehir içi biraz yaniiiBurdan şunu mu çıkartmamiz gerekiyor Man kaza yaptı önü yamuldu çok kötü bir araç neye göre kötü araç belki araç çok hızlıydı kaza yaptı bilemeyiz ama Man otobüs sektöründe amiral gemisi konusundadir
Şehirlerarasında Man kesinlikle çok iyi şehiriçinde de yeni kasaları muazzamMan bence şehirler arası otobüslerde daha iyi şehir içi biraz yaniii
Mercedes ikisinde de iyi
Bu yorumunun altına imzamı atarım. Adamlar nasıl sağlam araç yapmışlar hayret gerçekten çünkü dediğin yoruma yürekten katılıyorum o kadar kaza gördüm ki bmc procity tr.Ona bakarsanız önü yamulmayan en sağlam araç BMC
Evet aynen öyle , yeni kasaları çok güzel . Önceki kasalar bence yetersiz kalıyordu şehiriçineŞehirlerarasında Man kesinlikle çok iyi şehiriçinde de yeni kasaları muazzam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.