Şifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli500T'ye körüklü otobüs verilmesi lazım .Hatta mümkünse KGM'den izin alınıp sarı Otokar Kent XL de alınabilir.
Şifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli500T'ye körüklü otobüs verilmesi lazım .Hatta mümkünse KGM'den izin alınıp sarı Otokar Kent XL de alınabilir.
Dönüşüm olmayabilir o araç. O hattaki araçların rengi normalde de yeşildir.Ben bu MD lerden bir tane Jest görmüştüm Şişli-Kağıthane dolmuşu vazifesini yerine getiriyordu görmüştüm aylar evvel. O da mı dönüşmüş?
Öyleyse uzun otobüsler 23 Nisan Caddesine kadar gider meselaŞifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli
Silivri bölgesi çalıştı mesela.ÖHO Grev zamanında İETT'nin açıklamasına göre 3.020 Özel Halk Otobüsü varmış
Ekli dosyayı görüntüle 75972
98 bölgesindeki CNG'li cobralarda çalışıyorduSilivri bölgesi çalıştı mesela.
onun dışında başka MD yazan görmemiştim ama şişli kağıthaneler arasındaDönüşüm olmayabilir o araç. O hattaki araçların rengi normalde de yeşildir.
Kartlı sisteme entegre edilen Daily, Sprinter araçlar da var. Onlardandır muhtemelen.Dönüşüm olmayabilir o araç. O hattaki araçların rengi normalde de yeşildir.
Kendisi bir karsan jest idi şişli kağıthane hatlarında eğer doğru hatırlıyorsam pek jest yok sprinterlar görev alıyor o hattaKartlı sisteme entegre edilen Daily, Sprinter araçlar da var. Onlardandır muhtemelen.
132T’ye körüklü gerekli değil bence. Köyiçinde (ilk durak) 4-5 kişi biniyor geri kalanını bilmiyorum ama o kadar da dolmuyordur bence.200 adet körüklü otobüs alınsın dağıtıyorum sırasıyla,
500T - > 20 adet körüklü
130Ş - > 10 adet körüklü
KM12 - > 5 adet körüklü
132T - > 3 adet körüklü
Diğer bölgelerin güzergahını bilmiyorum. Güzergahı uygun hangi hat varsa geri kalanı da oralarda kullanılsın.
Jest ise orijinal yeşil olma ihtimali var. Yıllar önce yeşil Magirus M2000'de görmüştüm o hatta.Kendisi bir karsan jest idi şişli kağıthane hatlarında eğer doğru hatırlıyorsam pek jest yok sprinterlar görev alıyor o hatta
130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyorŞifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli
133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor![]()
Breda'lar çalışabiliyorsa sorun yoktur. Kent XL tarzı araçları da biraz zorlasak girerler aslında130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor![]()
Üstünde MD 1535 yazıyordu tam yeşil değildi üstü yeşil altı beyaz gibiydiJest ise orijinal yeşil olma ihtimali var. Yıllar önce yeşil Magirus M2000'de görmüştüm o hatta.
MD yazıyorsa kartlı sistem. Kapı kodlarını İBB verdi.Üstünde MD 1535 yazıyordu tam yeşil değildi üstü yeşil altı beyaz gibiydi
O dolmuşu bir daha göremedim diye hatırlıyorum ne oldu acabaMD yazıyorsa kartlı sistem. Kapı kodlarını İBB verdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.