Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
ÖHO Grev zamanında İETT'nin açıklamasına göre 3.020 Özel Halk Otobüsü varmış

Ekran görüntüsü 2025-08-01 231616.png

200 adet körüklü otobüs alınsın dağıtıyorum sırasıyla,

500T - > 20 adet körüklü
130Ş - > 10 adet körüklü
KM12 - > 5 adet körüklü
132T - > 3 adet körüklü
Diğer bölgelerin güzergahını bilmiyorum. Güzergahı uygun hangi hat varsa geri kalanı da oralarda kullanılsın.

200 adet körüklü otobüs alınsın dağıtıyorum sırasıyla,

500T - > 20 adet körüklü
130Ş - > 10 adet körüklü
KM12 - > 5 adet körüklü
132T - > 3 adet körüklü
Diğer bölgelerin güzergahını bilmiyorum. Güzergahı uygun hangi hat varsa geri kalanı da oralarda kullanılsın.
132T’ye körüklü gerekli değil bence. Köyiçinde (ilk durak) 4-5 kişi biniyor geri kalanını bilmiyorum ama o kadar da dolmuyordur bence.

Şifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli
130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor 😂

Mesela yolcusu bol ama güzergahı dar ve dolambaçlı olduğu için 133KT,KM11,133AK ve 133Ş hatlarında körüklü otobüs çalışması felakete neden olur. Ben bundan bir kaç sene önce 500T deki Karsan Körüklü son seferini atınca Yunus Emre Lisesinden 133Ş tabelası ile Kartala gittiğini gördüm 😲

130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor 😂
133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken
O kavşak direk otobüs düşmanı, 12mlerde zorlanıyor bazen

Breda'lar çalışabiliyorsa sorun yoktur. Kent XL tarzı araçları da biraz zorlasak girerler aslında

Geri
Üst Alt