Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken
O kavşak direk otobüs düşmanı, 12mlerde zorlanıyor bazen
İşte aynısı zamanında KM12 de de görmüştüm, hele KM13 vermişlerdi o daha berbattı Yaylada Cezeriyi geçince Migros var sol köşede orayı dönerken araç ağladı

Size ben körüklünün hatta Otokar Kent XL nin en uygun olduğu güzergahı söyleyeyim mi
Zamanında bilenler bilir KM li hatların ilk açıldığı zaman KM10 hattının bir deparı vardı Kartal Metro - Gebze Teknik Üniversitesi orada solo Citaro çalışıyordu. Bu hattı KM80 koduyla tekrardan çalıştırılabilir.

Bu minibüsler ve midibüslerin sarılarından olmalı asla yeşil olmamalı rengi, mahalleler arasında çalışabilir. Hadi ilk hattı da ben patlatıyorum
TZL1 Mimar Sinan - Şifa Mahallesi - Yeni yapılan Aydınlı Yolu - Şelalepark - Aydınlı - Konaşlı - Orhanlı - Tepeören - Akfırat

TZL2 Aydınlı Bahçeler - Emlak Konutları - Evora - Aydıntepe - İçmeler - Tuzla Belediyesi - Yayla Mahallesi - Postane Mahallesi - Tuzla Sahil - Viaport Marina - Şifa Mahallesi - Mimar Sinan Mahallesi - Aydınlı TOKİ Konutları

Son düzenleme:
Konu sahibi
Bugün aşırı/olağanüstü bir trafik vardı Sefaköy çıkışından Küçükçekmece-Avcılar sınırına kadar. Bu arayı gitmek abartmıyorum yaklaşık 1,5 saat sürdü. A-368’in Avcılar yönünde toplam sefer süresi ise yaklaşık 3 sa 40 dk.

Ekli dosyayı görüntüle 75913

Ben burada çok sık gidip gelen biri değilim bu şekilde de bence olağanın dışındaydı trafik. Zira otobus34 aracılığıyla geçmiş cuma günü sefer süresine ve salı gününe (örnek) kıyasla arada aşırı bir fark var. En az 1 saat.
Duyduğum kadarıyla bugün trafik normalden çok yoğundu İstanbul'da.
Sistem hatası yoksa Rekor 146'tan geldi. 5 Saat 51 dakika.
Sanırım gerçek. T1075'te 5 saat 51 dakika sürmüş ve 21:15 trafikten iptal olmuş

Ekli dosyayı görüntüle 75982

Halen trafik görünüyor Google haritalarda. Bu kadarı da artık keyfi sayılır. Gerekirse paralı olsun özellikle bazı saatler yollar. Hayır yani birileri kasten arabaya binip geziyor mu?Arabasını alan çıksın diye çağrı mı yapılıyor gizliden? Neler oluyor özellikle bazı günler? Cidden aklım almıyor. Belki gerçekten önemli işi olanlar var toplu taşımada. Bu insanların ne günahı var? Yazık şoförlere de yolculara da cidden ya.

23 derece havada da yanıyorsa millet ne diyeyim artık. Ayrıca o da keyfi zaten. 15. Yüzyılda falan değiliz. Klima yoksa bile vantilatör diye bir şey var. Ben gayet de durabiliyorum evde mesela. Evden çıkma zorunluluğu yok sonuçta.

Konunun dışına çıkıyoruz biraz ama madem konu buraya kaydı biraz yazayım dedim.

Geri
Üst Alt