Ama onlar bile Ankara da hâlâ aktif kullanılıyor İstanbul da da geçmişte o kadar Man çalıştı şu anda da İstanbul a en yakışacak araç kesinlikle Man dirEvet aynen öyle , yeni kasaları çok güzel . Önceki kasalar bence yetersiz kalıyordu şehiriçine
Ama onlar bile Ankara da hâlâ aktif kullanılıyor İstanbul da da geçmişte o kadar Man çalıştı şu anda da İstanbul a en yakışacak araç kesinlikle Man dirEvet aynen öyle , yeni kasaları çok güzel . Önceki kasalar bence yetersiz kalıyordu şehiriçine
Tarlabaşındaki kazada dağılmıştı ama gerçi 10 araca vurmuştu hızını da bilmiyorumBu yorumunun altına imzamı atarım. Adamlar nasıl sağlam araç yapmışlar hayret gerçekten çünkü dediğin yoruma yürekten katılıyorum o kadar kaza gördüm ki bmc procity tr.
Man kötü bir araç değil aksine dediğin gibi otobüsün kralı. Ama kazalarda beni kötü yönde şaşırtıyor. Bu yapıcı eleştiriyi yapıyım ki kendilerini düzeltsinler. Önceki kasayla şimdiki kasa arasında kaza anlamında en ufak bir iyileştirme görmedim. İlk başta kabullenmekte çok zorlandım ama sonradan kabul etmek zorunda kaldım.Burdan şunu mu çıkartmamiz gerekiyor Man kaza yaptı önü yamuldu çok kötü bir araç neye göre kötü araç belki araç çok hızlıydı kaza yaptı bilemeyiz ama Man otobüs sektöründe amiral gemisi konusundadir
Şöyle 150 Isuzu 100 MAN 100 Tekirdağa satılan Kent LF Körüklü 50 tane de yeni kasa Citaro alınsa tadından yenmezAma onlar bile Ankara da hâlâ aktif kullanılıyor İstanbul da da geçmişte o kadar Man çalıştı şu anda da İstanbul a en yakışacak araç kesinlikle Man dir
Hepsi olur da Otokar kalsın hocamŞöyle 150 Isuzu 100 MAN 100 Tekirdağa satılan Kent LF Körüklü 50 tane de yeni kasa Citaro alınsa tadından yenmez
Yok o da gelsin küserHepsi olur da Otokar kalsın hocam![]()
Otokar kalsın savaş petrol tadında Temsa alalımHepsi olur da Otokar kalsın hocam![]()
Böbrek taşı düşürme garantisi de var mıOtokar kalsın savaş petrol tadında Temsa alalım
Solosu candır körüklüsü lanetYok o da gelsin küserOtokar candır
Körüklüsü ama
Kent XL evet kötü bencede. Ben bir ara İstanbula test edilmeye gelip Tekirdağa BB satılan Kent LF Körüklüyü isterdim şahsenSolosu candır körüklüsü lanet
Kent 290LF’nin 1.5 porsiyonu . Hiçbir fark yok . Teknik özellikler dışındaKent XL evet kötü bencede. Ben bir ara İstanbula test edilmeye gelip Tekirdağa BB satılan Kent LF Körüklüyü isterdim şahsen
çok iyi değil mi yaKent 290LF’nin 1.5 porsiyonu . Hiçbir fark yok . Teknik özellikler dışında
Ki izmirliler kötü diyorsa vardır bi bildikleri![]()
Körüklü konusunda nedense böyle deniyorSolosu candır körüklüsü lanet
Görüntü olarak çok yakışıklı zaten ona diyecek bir şey yok ama görüntünün altında yatan özellikleri önemliçok iyi değil mi ya
![]()
OĞUZ ÇOLBAN, Instagram: "İETT filosuna 2017 yılında Otokar tarafından test amaçlı bir Kent LF Körüklü gelmişti. İlk geldiği dönem adından son zamanlarda sıkça söz ettiğimiz Ayazağa garajında TA-001 kapı kodu ile hizmet vermeye başlamıştı. Daha sonra
169 likes, 5 comments - tr.vehiclespotter, October 10, 2024: "İETT filosuna 2017 yılında Otokar tarafından test amaçlı bir Kent LF Körüklü gelmişti. İlk geldiği dönem adından son zamanlarda sıkça söz ettiğimiz Ayazağa garajında TA-001 kapı kodu ile hizmet vermeye başlamıştı. Daha sonra Anadolu...www.instagram.com
Orijinal koç aynayı bok etmeyi başarmışlar
73H.A-116'nın çalıştığı tüm hatları tek tek yazabilecek bir baba yiğit var mıdır
30A-30M-31K-73-73H-82-92T-93MA-116'nın çalıştığı tüm hatları tek tek yazabilecek bir baba yiğit var mıdır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.