Man sadece körüklü değil solo konusunda da çok başarılı
50 tane mi ne alacaklardı da BMC 4 tane teslim ettikten sonra ruhunu teslim etmişti2012 de 4 tane aldılar sadece
Akia’lar İmamoğlu döneminde geldi?He şu da var daha düne kadar ekrem başkan neden otobüs veya metrobüs alınmadı. Bu adamın içeriye alınacağı o kadar belliydi ki.
Benim kasdettiğim şey neden ondan sonra yeni alımlar olmadı. Ekrem beyi içeri alacakları belliydi. Hani diyorlar ya ihale açmak zor olabilir falan onun için diyorum.Akia’lar İmamoğlu döneminde geldi?
Onları almak için de 50 kere ihale açıp iptal ettiler.50 tane mi ne alacaklardı da BMC 4 tane teslim ettikten sonra ruhunu teslim etmişti
Ankara'da iş giriş çıkış saatlerinde ücretsizden indirimliye geçiyor diye biliyorum. Öyle olabilir.Asıl 65leri tum sehirlerde 1 lira da olsa ücretlendirsinler.Hep iş/okul giriş/çıkis saatlerinde her yeri doldurup birde koltuk istiyorlar birde bedava biniyorlar deliriyorum
Evet. ( Enerji bakanlığından alıntıdır. )Elektrik biz de çoğunlukla fosil yakıtlardan elde edilmiyor mu?
Bu bile güzel bir çözüm olurdu, annekart da tamamen kaldırılmasa bile günlük biniş sınırı getirilmeli.Ankara'da iş giriş çıkış saatlerinde ücretsizden indirimliye geçiyor diye biliyorum. Öyle olabilir.
Zaten 23 durak var totalde en uzun süren saat 07.22 seferi o da 32 dakika sürüyor . Öncesinde tramvay caddesini kullandığı için , 1 saat bile yetmiyordu . Geçen Ukome kararlarına öylesine bakarken , bu deparın Sultançiftliğinin başka mahallelerine bakması önerilmiş . Bu sene bunu deniyorlar . O yüzden durak sayısı azaldı . Bence hala çoğu insan bu hattı anlamış değil . O yüzden bizim yolcumuz dışında binen pek yok . Durakları çok hızlı gidiyor ve hiçbir yerde trafiğe takılmıyor .Ekli dosyayı görüntüle 75308
@Semih19-2 Hiç merak edip bakmamıştım bugün merak edip baktım. Bu hat niye bu kadar hızlı kısa bitiyor. ortalama 23-30 dk sürmüş neredeyse hepsi. Hatta hiçbir sefer 30 dk bile sürmemiş. Arttırım talebinde haklısın. Çünkü sefer 23 dk sürüyor 30 dkdan fazla dinlenme yapıyor. Mesela en son sefer 23 dk sürmüş 37 dk dinlenmiş. Bunu yazarken 14:10'da 14:35'te bitmiş 25 dk sürmüş. 35 dk dinlenme.
Ben ekleme olayını sabit araçlar üzerinden demiştim aslında. Çünkü seferden daha uzun dinlenme yapılıyor. 23 dk sefer çok yormaz şoförü sonra 37 dk dinlenme varZaten 23 durak var totalde en uzun süren saat 07.22 seferi o da 32 dakika sürüyor . Öncesinde tramvay caddesini kullandığı için , 1 saat bile yetmiyordu . Geçen Ukome kararlarına öylesine bakarken , bu deparın Sultançiftliğinin başka mahallelerine bakması önerilmiş . Bu sene bunu deniyorlar . O yüzden durak sayısı azaldı . Bence hala çoğu insan bu hattı anlamış değil . O yüzden bizim yolcumuz dışında binen pek yok . Durakları çok hızlı gidiyor ve hiçbir yerde trafiğe takılmıyor .
Sabahları aşırı dolu , öğlenleri neredeyse binen yok . Akşamları normal hattın önüne çıkarsa çok güzel yolcu topluyor . Velahtsılkelam duraklar sabah harici boş olunca , hat resmen uçuyor . Bir nevi Express gibi Cebeci Peronlara başka duraklarda durmadan gitmek istiyorsa yolcular , tam express hat .
Eğer ekleme yapacak olsalar bu depara , bence normal hattan daha fazla araç kısmları gerekiyor . Bence 36V şu an için ( en azından yaz tarifesinde ) en kötü 1 saatte bir olmalı . Ben bunu istiyorum ama yapmazlar verdikleri aracı geri çekecekler kesin kış tarifesi ile
hee anladım . Olanlara daha fazla sefer vermeyi kastettin sanırım . Olabilir , çok yorucu bir hat değil nasıl olsa . Trafiğe yakalanmıyorlar . Hatta çok şanslı olanlar ışığa bile yakalanmıyorBen ekleme olayını sabit araçlar üzerinden demiştim aslında. Çünkü seferden daha uzun dinlenme yapılıyor. 23 dk sefer çok yormaz sonra 37 dk dinlenme var
36V tramvayın olduğu caddeden gitmiyor muyduZaten 23 durak var totalde en uzun süren saat 07.22 seferi o da 32 dakika sürüyor . Öncesinde tramvay caddesini kullandığı için , 1 saat bile yetmiyordu . Geçen Ukome kararlarına öylesine bakarken , bu deparın Sultançiftliğinin başka mahallelerine bakması önerilmiş . Bu sene bunu deniyorlar . O yüzden durak sayısı azaldı . Bence hala çoğu insan bu hattı anlamış değil . O yüzden bizim yolcumuz dışında binen pek yok . Durakları çok hızlı gidiyor ve hiçbir yerde trafiğe takılmıyor .
Sabahları aşırı dolu , öğlenleri neredeyse binen yok ( Gerçi öğlenleri neredeyse kimse olmuyor duraklarda , 14:15 seferi hariç ) . Akşamları normal hattın önüne çıkarsa çok güzel yolcu topluyor . Velahtsılkelam duraklar sabah harici boş olunca , hat resmen uçuyor . Bir nevi Express gibi Cebeci Peronlara başka duraklarda durmadan gitmek istiyorsa yolcular , tam express hat .
Eğer ekleme yapacak olsalar bu depara , bence normal hattan daha fazla araç kısmları gerekiyor . Bence 36V şu an için ( en azından yaz tarifesinde ) en kötü 1 saatte bir olmalı . Ben bunu istiyorum ama yapmazlar verdikleri aracı geri çekecekler kesin kış tarifesi ile
Bence 65 yaş üstüne sınır getirilmeli. Annekart da süistimal fazla olmuyor fakat sırf gezmek için otobüse binen 65 yaş üstü yolcular oluyor.Bu bile güzel bir çözüm olurdu, annekart da tamamen kaldırılmasa bile günlük biniş sınırı getirilmeli.
Katılıyorum. Bence metrobüse araç alırken bir numaralı kural kapıların dışarıya doğru açılması olmalı. Capacityleri eleştirebileceğim tek konu içeriye doğru açılan kapıları. Tıklım tıklım metrobüslerde içeriye açılan kapılar inanılmaz rahatsız ediyor. Sıkışıklığa neden oluyor. Hatta görünmez kazalara bile sebebiyet verebiliyorlarCidden bu araçların metrobüs hattında doğru düzgün dinlendirilmeden çalışması ayrı, normal hatlarda dinlendirilerek çalışması ayrı. Bir de kapasite ve tasarım (içe açılan kapılar da dahil) konusunda metrobüse pek uygun olmamaları da var.
Depar hakkında konuşuyoruz . Normal hat gidiyor tabiki ama depar son 2 aydır kullanmıyor . Sözde sırf şu çizdiğim yerden otobüs geçmiyor diye bu depar buraya kaydırıldı Saçmalıktan başka bir şey değil . Halbuki hem alt tarafındaki yoldan , hem de üst tarafındaki yoldan otobüs geçiyor36V tramvayın olduğu caddeden gitmiyor muydu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.