2025 araç bir zahmet yanmasın. Burda 2013 kasadan bahsediyoruzYanan araç yok ama.
2025 araç bir zahmet yanmasın. Burda 2013 kasadan bahsediyoruzYanan araç yok ama.
Arıza kısmını metrobüs için değil 2013 290LF kasa için dedi. XL modelinin kötü olduğunu o da kabul ediyor zatenAlıntı yaptığım forumdaş kent xl ve kent lf den bahsetmiş.
Öho esnafı basit düşünüyor. Parçası en kolay ne varsa onu alıyor. Otokar BMC Akia gibi. Riske girmezler o yüzdenNeden Çin markaları kullanılmıyor halk otobüsü olarak ülkemizde?
Çinliler hem ucuza hem de kaliteli mal üretiyorlar.
Mercedes'in çakmasını orijinalden daha iyi yapıyor adamlar...
Ayrıca elektrikli otobusler kullanilirsa yanma vakaları da azalır![]()
Parça, Tamir ve Güven sıkıntısı diye düşünüyorum.Neden Çin markaları kullanılmıyor halk otobüsü olarak ülkemizde?
Çinliler hem ucuza hem de kaliteli mal üretiyorlar.
Mercedes'in çakmasını orijinalden daha iyi yapıyor adamlar...
Ayrıca elektrikli otobusler kullanilirsa yanma vakaları da azalır![]()
Özellikle de Lityum pillilerin yangınlarını söndürmek zor. Ama ülkemizde hiç yanan elektrikli otobüs oldu mu?Ayrıca bence elektrikli araçlar yangınını daha tehlikeli buluyorum
Sahiden bu hatlarda klima ama yok gibi. 146T falan da farksız değil.142 142A ve 144A bölgesindeki araçlara belediyenin müdahale etmesi lazım artık yemin ederim TCV ler onlardan daha iyi klima konusunda birde anlamadığım bunlar muayeneden nasıl geçiyor muayeneden geçiren amirin de sorgulanması lazım bu kadar olmaz yani
Valla canlı elektrikli otobüs bile görmedim bırak yananı görmeyiÖzellikle de Lityum pillilerin yangınlarını söndürmek zor. Ama ülkemizde hiç yanan elektrikli otobüs oldu mu?
146T'de sıkıntı bence insan kalabalığı.Sahiden bu hatlarda klima ama yok gibi. 146T falan da farksız değil.
146T en azından full İETT. Akia çoğunluğu klima çok vardır da. 142-142A-144A anlatılmaz yaşanır. Bedava sauna hamam hizmetiSahiden bu hatlarda klima ama yok gibi. 146T falan da farksız değil.
Valla canlı elektrikli otobüs bile görmedim bırak yananı görmeyi![]()
Şaka maka bende totalde ya 2 ya 3 defa binmişimdir. 10 araç sanki her hafta başka hattaValla canlı elektrikli otobüs bile görmedim bırak yananı görmeyi![]()
Bozankaya'nın E-Karat modeli alınabilirElektrikli araç alacaksan da gidip dandirik markalar almamak gerek. Elektrikli otobüslerin Mercedes'i gibi bir şey alınmalı yoksa yanar durur. Türk markalar için elektrikli otobüsün daha erken olduğunu düşünüyorum
Bozankaya TCV'nin devamıydı sanırım. İstanbul'a böyle bir elektrikli araç almak ihanet olacaktır. Kaldıramaz şehiriBozankaya'nın E-Karat modeli alınabilir
İzmir forumuna sormak lazım ama benim bildiğim sıkıntısı yok aracın hem de 8 yıldır görevde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.