2023 model Kent XL imiz var.2015 model conectolar 2015 yılında alındıysa 2015. Alınmadıysa 2013 karsan
Ben öyle bir yasak görmedim ama almıyorlar niyeyseÖHO körüklü alması yasak mı?
Metrobüs hariç demiş soruda2023 model Kent XL imiz var.
Maliyet büyük bir etken olabilir, garanti daha fazla yolcu almayacaksa neden hem daha fazla arabaya ve benzine versin?Ben öyle bir yasak görmedim ama almıyorlar niyeyse
Uzun aracı trafiğe koymak için özel izinler sadece belediyede sanırımÖHO körüklü alması yasak mı?
Teknik olarak Kent XL de bir körüklü otobüs. Akia gibi değil.Metrobüs hariç demiş soruda
Metrobüs hatları hariç şehir içi hatlarına ne zaman körüklü alındı diye soruyor sorudaTeknik olarak Kent XL de bir körüklü otobüs. Akia gibi değil.
Redditte böyle bir yazıya denk geldim dediğim gibi öho kullanamıyormuşBen öyle bir yasak görmedim ama almıyorlar niyeyse
Aslında bu konuyla alakalı baya sohbet dönmüştü bi başlıkta
Tezeller gibi olsa da severimYeni kasa conectoyu hiç beğenmiyorum. Diğer otobüslerden hiç bir farkı yok sadece markası var
En son 2012 - 2013 yılında şehir içine körüklü alımı yapılmış. Üzerinden tam 12 sene geçmiş ve şehir içine körüklü alım olmadıen son kaç sene önce körüklü aldınız ki metrobüs harici
Biz son aldığımızda 2021'di, yenisi gelecek (mişş)En son 2012 - 2013 yılında şehir içine körüklü alımı yapılmış. Üzerinden tam 12 sene geçmiş ve şehir içine körüklü alım olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 75589
Şu bile fiyaskodur. Metrobüs için alınan Karsanlar metrobüse uygun olmadığını anlaşılınca normal hatlara kaydırılıp Mercedes AlınmasıEn son 2012 - 2013 yılında şehir içine körüklü alımı yapılmış. Üzerinden tam 12 sene geçmiş ve şehir içine körüklü alım olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 75589
En başta mercedes almak varken illa bi dolanbaçlı yola girecekler klasik iettŞu bile fiyaskodur. Metrobüs için alınan Karsanlar metrobüse uygun olmadığını anlaşılınca normal hatlara kaydırılıp Mercedes Alınması
Buradan ulaşabilirsiniz.İyi de ne zamanın kararı bu yani nerde yazıyor.
Arızalanmayan araç mı var yeri geliyor 2025 Conecto arızalanıyorOtokar metrobüs iyi değil 290LF kasa da arızalı hep
Akia ezdi geçti bileOtokar metrobüs iyi değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.