Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Katılıyorum, ben de Koçlarla aralarının kötü olduğuna asla inanmıyorum.

2012 yılındaki başarısızlıklarına rağmen Bmcden 5 yıl sonra 381 adet araç alındı, bu işler hiç belli olmuyor.
2012 de 4 tane aldılar sadece

Konu sahibi
Kağıthane Garajı Solo Karsanlara iyi mi bakıyor bana mı öyle geliyor her bindiğimin ekranı çalışıyor sıkıntıları da yok çoğu zimmetli zaten ama zimmetli olmayanlar da durumu iyi
Bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla K1248 zimmetli olsa gerek.

Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
Aa bu şaka olsa gerek. Ekrem başkan ve ekibi dışardaydı da aldıkları araçları otobüsleri ve hazırladıkları ihaleleri sonra da kapanan hatları gördük. Muhtemelen şuan daha iyi daha detaylı ihaleler hazırlanabilir. Yani kötünün iyisi hazırlanabilir.

Olur mu öyle şey koskoca İstanbul halkının yeni otobüs bekler. Ekrem başkan ve ekibi içerde diye otobüs alamıyorlarsa kapatalım dükkanı gidelim o halde.

Baskı olmayacağı için daha iyi ihale açılabilir ve daha iyi araçlar alınabilir diye düşünüyorum. Ama ekrem başkanın nuri başkanı rahat bırakacağını hiç sanmıyorum merak etmeyin zaten yani yine akia alınacaktır.

Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
He şu da var daha düne kadar ekrem başkan neden otobüs veya metrobüs almadı. Bu adamın içeriye alınacağı o kadar belliydi ki.

Son düzenleme:
Akia’lar İmamoğlu döneminde geldi?
Benim kasdettiğim şey neden ondan sonra yeni alımlar olmadı. Ekrem beyi içeri alacakları belliydi. Hani diyorlar ya ihale açmak zor olabilir falan onun için diyorum.

Mesela bir ihale açmışlardı ama ne ihalesi olduğunu unuttum ihale tarihi yaklaşmaya yakın kaldırmışlardı şaşırmıştım.

Fotoğraf 2016 yılına ait.

1753700089107.png

Asıl 65leri tum sehirlerde 1 lira da olsa ücretlendirsinler.Hep iş/okul giriş/çıkis saatlerinde her yeri doldurup birde koltuk istiyorlar birde bedava biniyorlar deliriyorum
Ankara'da iş giriş çıkış saatlerinde ücretsizden indirimliye geçiyor diye biliyorum. Öyle olabilir.

Geri
Üst Alt