Elektrik biz de çoğunlukla fosil yakıtlardan elde edilmiyor mu?Marmaray'ı metrobüs gibi çok pahalı olduğu için ne yazık ki kullanmıyorum, bunu biraz aşağılara çekmeleri lazım. Bu da mazotla çalışan bir şey değil neticede.
Elektrik biz de çoğunlukla fosil yakıtlardan elde edilmiyor mu?Marmaray'ı metrobüs gibi çok pahalı olduğu için ne yazık ki kullanmıyorum, bunu biraz aşağılara çekmeleri lazım. Bu da mazotla çalışan bir şey değil neticede.
HayirElektrik biz de çoğunlukla fosil yakıtlardan elde edilmiyor mu?
4'te bir fiyatına seyahat edebilirler diye düşünüyorum çünkü başımıza ne geldiyse bu eski nesil yüzünden geldi zaten. Ama sonrasını da düşünmek için 4'te bir tutuyorum fiyatı. Yani Almanya vb. ülkelerde nasılsa bizde öyle olalım. Ama önceki bazı şeyleri başımıza saran eskiler bedel ödesin.Asıl 65leri tum sehirlerde 1 lira da olsa ücretlendirsinler.Hep iş/okul giriş/çıkis saatlerinde her yeri doldurup birde koltuk istiyorlar birde bedava biniyorlar deliriyorum
Hay birde wn yogun zamanlarda biniyorlar biz yorulmusuz yok birde oturcaklar illa4'te bir fiyatına seyahat edebilirler diye düşünüyorum çünkü başımıza ne geldiyse bu eski nesil yüzünden geldi zaten. Ama sonrasını da düşünmek için 4'te bir tutuyorum fiyatı. Yani Almanya vb. ülkelerde nasılsa bizde öyle olalım. Ama önceki bazı şeyleri başımıza saran eskiler bedel ödesin.
Sene başı ve garaj değişikliği falan mı acabaArkadaş niye özellikle 36V onu anlamış değilim . Ayrıca 1 Ocak 2026 tarihine de sürekli bir vurgu var
Hiçbiri citarolara şahinkaya kadar bakamazSene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba
Keşke de solo citaro gelse keşke bir ümit ya bir ümit. Avrupa yakasına öyle değer katar ki bu araçlar anlatamam. Yani o dış görüntüleri...
En son 2020’de gördüm solo citaroları sanırım belki de 2019 tam hatırlamıyorum . Hatta şikayet etmiştim bu araçlar çok dar diye . Tam mallıkSene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba
Keşke de solo citaro gelse keşke bir ümit ya bir ümit. Avrupa yakasına öyle değer katar ki bu araçlar anlatamam. Yani o dış görüntüleri...
Biri diyordu mesela citaro g lere anadolu yakası daha iyi bakıyormuş. Belki de haklısın yaniHiçbiri citarolara şahinkaya kadar bakamaz
Ben de solo karsanları eleştirdiğim kadar kimseyi eleştirmemiştim önceleri ama bilmiyorum belki de benim cahilliğimdi. Sonradan aşık oldum bu solo olanlarına. Şimdi ki aklım olsa bu kadar gömmezdim mesela.En son 2020’de gördüm solo citaroları sanırım belki de 2019 tam hatırlamıyorum . Hatta şikayet etmiştim bu araçlar çok dar diye . Tam mallık![]()
Bence İkitelli Garajı'da iyi bakar. Citaro'lar ilk alındığında Mercedes'in bakım onarım yetkilileri İkitelli'deydi.Biri diyordu mesela citaro g lere anadolu yakası daha iyi bakıyormuş. Belki de haklısın yani![]()
Kayaşehir ve Kurtköy 2 garajlarının açılmasıyla yaşanacaktırSene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba
İnşallah ihale açıp yeni otobüsleri de filoya katarlar. Ben açıkçası böyle bir hamle bekliyorum.Kayaşehir ve Kurtköy 2 garajlarının açılmasıyla yaşanacaktır
Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajındaİnşallah ihale açıp yeni otobüsleri de filoya katarlar. Ben açıkçası böyle bir hamle bekliyorum.
Yetkili var olmaz olur mu ,İBB halen ihale açmaya devam ediyor.Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
Emirhan isimli trol.Böyle birşeyle karşılaştım şaka mı bu?
![]()
İETT Aynı Otobüs Hattı ve Sefer Bilgisi Tekrar Ediyor, Bilgi Karmaşası Yaşanıyor
İETT için yazılan 'İETT Aynı Otobüs Hattı ve Sefer Bilgisi Tekrar Ediyor, Bilgi Karmaşası Yaşanıyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İETT hakkınd...www.sikayetvar.com
Bu arada trol değilse yani 2026 yılında solo citarolar Avrupa yakasında olacaksa bu müthiş olurdu.
Benim gözüme batan ne öğretmenler ne öğrenciler ne de polisler. Zaten öğretmenler ve öğrenciler yine para ödüyorlar. Bu annekart denen saçma sapan uygulamanın kaldırılması gerektiğini ancak ne yazık ki hiçbir zaman bunun olmayacağını biliyorum.Bence annenin, öğretmenin, öğrencinin, polisin indirimli akbilinin peşine düşmekten önce vergimizle yapılan konvoylara, ziyafetlere vb kafa yorsak daha iyi olur. Garibanın 5 lirasıyla devlet İsviçre olacaksa ben tam akbil basmaya razıyım.
Otokar alınmayacakBen şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
Her ne kadar günlük ihtiyacın %100'ünü karşılamasa bile barajlarda kurulan HESlerle elektrik üretimi yapılıyorElektrik biz de çoğunlukla fosil yakıtlardan elde edilmiyor mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.