Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bence annenin, öğretmenin, öğrencinin, polisin indirimli akbilinin peşine düşmekten önce vergimizle yapılan konvoylara, ziyafetlere vb kafa yorsak daha iyi olur. Garibanın 5 lirasıyla devlet İsviçre olacaksa ben tam akbil basmaya razıyım.
Hepsine aynı şekilde yaklaşıyorum hiç merak etme. Sayın Cumhurbaşkanının uçak filosu yangın söndürme uçak filosundan fazlaysa başımızı iki elimizin arasına alıp düşünmek boynumuzun borcudur.

Böyle birşeyle karşılaştım şaka mı bu?

Bu arada trol değilse yani 2026 yılında solo citarolar Avrupa yakasında olacaksa bu müthiş olurdu.
Arkadaş niye özellikle 36V onu anlamış değilim . Ayrıca 1 Ocak 2026 tarihine de sürekli bir vurgu var

Asıl 65leri tum sehirlerde 1 lira da olsa ücretlendirsinler.Hep iş/okul giriş/çıkis saatlerinde her yeri doldurup birde koltuk istiyorlar birde bedava biniyorlar deliriyorum
4'te bir fiyatına seyahat edebilirler diye düşünüyorum çünkü başımıza ne geldiyse bu eski nesil yüzünden geldi zaten. Ama sonrasını da düşünmek için 4'te bir tutuyorum fiyatı. Yani Almanya vb. ülkelerde nasılsa bizde öyle olalım. Ama önceki bazı şeyleri başımıza saran eskiler bedel ödesin.

4'te bir fiyatına seyahat edebilirler diye düşünüyorum çünkü başımıza ne geldiyse bu eski nesil yüzünden geldi zaten. Ama sonrasını da düşünmek için 4'te bir tutuyorum fiyatı. Yani Almanya vb. ülkelerde nasılsa bizde öyle olalım. Ama önceki bazı şeyleri başımıza saran eskiler bedel ödesin.
Hay birde wn yogun zamanlarda biniyorlar biz yorulmusuz yok birde oturcaklar illa 🤬🤬🤬

Arkadaş niye özellikle 36V onu anlamış değilim . Ayrıca 1 Ocak 2026 tarihine de sürekli bir vurgu var
Sene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba😔

Keşke de solo citaro gelse keşke bir ümit ya bir ümit. Avrupa yakasına öyle değer katar ki bu araçlar anlatamam. Yani o dış görüntüleri...

Gazhane yolundan süzülerek giden solo citarolar hey gidi günler hey...

Bazen zamanın durmasını istiyorum ama bu mümkün değil.

Sene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba😔

Keşke de solo citaro gelse keşke bir ümit ya bir ümit. Avrupa yakasına öyle değer katar ki bu araçlar anlatamam. Yani o dış görüntüleri...
En son 2020’de gördüm solo citaroları sanırım belki de 2019 tam hatırlamıyorum . Hatta şikayet etmiştim bu araçlar çok dar diye . Tam mallık 😭😭

En son 2020’de gördüm solo citaroları sanırım belki de 2019 tam hatırlamıyorum . Hatta şikayet etmiştim bu araçlar çok dar diye . Tam mallık 😭😭
Ben de solo karsanları eleştirdiğim kadar kimseyi eleştirmemiştim önceleri ama bilmiyorum belki de benim cahilliğimdi. Sonradan aşık oldum bu solo olanlarına. Şimdi ki aklım olsa bu kadar gömmezdim mesela.

Konu sahibi
İnşallah ihale açıp yeni otobüsleri de filoya katarlar. Ben açıkçası böyle bir hamle bekliyorum.
Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında

Böyle birşeyle karşılaştım şaka mı bu?

Bu arada trol değilse yani 2026 yılında solo citarolar Avrupa yakasında olacaksa bu müthiş olurdu.
Emirhan isimli trol.

Bence annenin, öğretmenin, öğrencinin, polisin indirimli akbilinin peşine düşmekten önce vergimizle yapılan konvoylara, ziyafetlere vb kafa yorsak daha iyi olur. Garibanın 5 lirasıyla devlet İsviçre olacaksa ben tam akbil basmaya razıyım.
Benim gözüme batan ne öğretmenler ne öğrenciler ne de polisler. Zaten öğretmenler ve öğrenciler yine para ödüyorlar. Bu annekart denen saçma sapan uygulamanın kaldırılması gerektiğini ancak ne yazık ki hiçbir zaman bunun olmayacağını biliyorum.

Geri
Üst Alt