Değişen otobüsler konusunu salın burdan devam edin boşuna mı açtım bu konuyu
metro araçları her akşam bir ekip tarafından temizleniyor emin ol.Koskoca bakanlık veya ibb bir tane sıvı sabun alıp aracı temizleyemiyorsa kapatalım dükkanı gidelim.
Gece metrosunun olduğu vakitler temizleniyor mu acabametro araçları her akşam bir ekip tarafından temizleniyor emin ol.
Temizleniyor diye biliyorumGece metrosunun olduğu vakitler temizleniyor mu acaba
akşam demişim pardon gece 10 , 11 ,12 veya 1'de başlıyorlar diye biliyorum.Gece metrosunun olduğu vakitler temizleniyor mu acaba
İstanbul için geçerli değil bu. İstanbul Dünya başkentiyse citaro veya man almak zorundasın. Çünkü vergi aldığın halk senden bunu talep ediyor. Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.Belediyelere göre estetik en son gelen unsurdur. En önemli unsurlar aracın yürütme mâliyetinin uygun olması, motorunun güçlü olması,konforlu ve servisinin yaygın olmasıdır. Belediyeler mantıkla hareket ederler.
Mesele yok o zaman.metro araçları her akşam bir ekip tarafından temizleniyor emin ol.
Zaten bizim taşımamız için yetkimiz yok. Moderatör veya yönetici taşıyabilir. Ayrıca konu başlıklardan alakasız random konuşulursa değişen otobüsler için giren kullanıcı mesajlarda kaybolur. Siteyi de etkiler ziyaretçiler düşünür burada forumların konusu niye sürekli değişiyor negatif imaj yaratır sitedeHayır silmeleri için yazmıyoruz. Konu burda başlayıp burda döndü bende burda gördüm burda yazdım. Onunla kim uğraşıcak onu oraya taşı bunu buraya taşı. Yetkililer taşısın o zaman.
İstanbul için geçerli değil bu. İstanbul Dünya başkentiyse citaro veya man almak zorundasın. Çünkü vergi aldığın halk senden bunu talep ediyor. Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.
Bencede katılıyorum. Sadece dışarıdan bakıldığında yıkık dökük olmasın yeter. Yolcu bindiğinde klimaları aktif çalışsın araç gitsin yeter. Yoksa markasının ne önemi var dediğin gibiİnan dışarıdan gelen kimsenin umurunda değil otobüslerin markası. Turist bizim mercedes aldığımızı görse aksine kendi ülkesine katkı sağladığımız için teşekkür eder.
@Rick Grimes bir projeye katıl ve Otobüslere Kutuplardaki Soğukları hissettirecek bir baba yiğit klima geliştir.İşin şaka kısmıydı orası ama cidden bu fikirde eminim benceConectolar metrobüste cayır cayır yanıyor. Yazın yolculuk yapmak imkansız klimaları yok
Onu geliştirebilsem otobüslere değil kendime alırım YANIYORUMMM ev bile çok sıcak@Rick Grimes bir projeye katıl ve Otobüslere Kutuplardaki Soğukları hissettirecek bir baba yiğit klima geliştir.
Zaten ben bunun karşısındayım. Mesajlar biriktiği için böyle birşey olduZaten bizim taşımamız için yetkimiz yok. Moderatör veya yönetici taşıyabilir. Ayrıca konu başlıklardan alakasız random konuşulursa değişen otobüsler için giren kullanıcı mesajlarda kaybolur. Siteyi de etkiler ziyaretçiler düşünür burada forumların konusu niye sürekli değişiyor negatif imaj yaratır sitede
yaparsınız yaparsınızOnu geliştirebilsem otobüslere değil kendime alırım YANIYORUMMM ev bile çok sıcak
Kasada para yoksa belediye başkanı ne yapsın ?Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.
İkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.İnan dışarıdan gelen kimsenin umurunda değil otobüslerin markası. Turist bizim mercedes aldığımızı görse aksine kendi ülkesine katkı sağladığımız için teşekkür eder.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.