Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Konuyu dağıtmadan hemen kısaca açıklayayım, marka Türkiye'ye ilk geldiğinde Türk-İngiliz ortaklığı vardı, araçlar Austin lisansı ile üretiliyordu. Dolayısıyla British Motor Company olarak kuruldu. Sonradan tamamen yerli oldu ve adı Bornova Motor Company olarak değiştirildi.
Keşke british kalsaymış daha havalı.

Çinliler volvoyu satın aldıktan sonra markanın ismini çin çan çon yapmadılar mesela.

Keşke british kalsaymış daha havalı.

Çinliler volvoyu satın aldıktan sonra markanın ismini çin çan çon yapmadılar mesela.
ingilizleerin değil ki artık volvoyu çan çin çin yapmadılar çünkü dünyaca tanınan bir markaydı zaten kim uğraşacak yeni marka yaratıp onu millette kabullendirmeye bmc kısaltmayı aynı bırakarak yırttı

Ekşi sözlükte İrfan Demet başlığında full eleştiri var kimse beğenmiyor sanırım kendisini.

Bir de asker emeklisi olduğundan işi bilmeyen , liyakatsiz biri deniyor.

(2020'de emekli olup ücretli özel bir Üniversitede Ulaşım Yüksek lisans yapmasi da elestirilmis)
Sizin yorumlarınız neler?
Hocam onu diğer başlıkta konuşalım

Konu sahibi
Dile kolay 2 yıl geçmiş.

B-1736, eski aracıyla 98AB hattında. Şimdi bu aracı 98AB'de görmemiz imkansız. Zaten değişiverdi bu araç...
Ekli dosyayı görüntüle 75449
4 Haziran 2023 - Çobançeşme
98AB de eskiden neler neler çalışıyordu hey gidi
Bu araca 89A'da çok binmiştim. İnanın bana değişmesi çok iyi oldu. Yazın aracın içi Alev topuydu. Bunun kardeşi var B-1735 ikisi birden kötüydü şuan iyiler en azından Otokar Kentleriyle

Bu araca 89A'da çok binmiştim. İnanın bana değişmesi çok iyi oldu. Yazın aracın içi Alev topuydu. Bunun kardeşi var B-1735 ikisi birden kötüydü şuan iyiler en azından Otokar Kentleriyle
A-1600 de böyleydi bu cobraların en arka koltuğuna oturan insanlar su olurdu komple o kadar sıcak o kadar sıcak oluyordu ki klima da çalışmıyordu zaten insanlar illallah ediyordu ama nihayet değiştirdiler aracı

Konu sahibi
A-1600 de böyleydi bu cobraların en arka koltuğuna oturan insanlar su olurdu komple o kadar sıcak o kadar sıcak oluyordu ki klima da çalışmıyordu zaten insanlar illallah ediyordu ama nihayet değiştirdiler aracı
Şuan 142-142A-144A bölgesindeki Cobralar ve Tezellerler böyle. 2 yıl boyunca üniversiteden dönerken yazları neler çektik o sıcakta. Allah'tan kurtulduk. Kimseye tavsiye etmem o bölgeyi 😅

Geri
Üst Alt