İBB’ye yeni dalga operasyon: İETT Genel Müdürü ve bazı yöneticiler gözaltına alındı
İBB’ye yeni dalga operasyon: İETT Genel Müdürü ve bazı yöneticiler gözaltına alındı

- marmaray bağımlısı
- Cevaplar: 4
- Forum: Türkiye Gündemi
Ben eski sitede de yapıyoedumUlaşımla alakasız ama az önce bir özellik fark ettim eski sitede yoktu. Kısa çizgi (-) ve büyüktür işaretini(>) yan yana yazarsanız otomatik tamamlanıp ok oluyor. - > / ->
Keşke british kalsaymış daha havalı.Konuyu dağıtmadan hemen kısaca açıklayayım, marka Türkiye'ye ilk geldiğinde Türk-İngiliz ortaklığı vardı, araçlar Austin lisansı ile üretiliyordu. Dolayısıyla British Motor Company olarak kuruldu. Sonradan tamamen yerli oldu ve adı Bornova Motor Company olarak değiştirildi.
Niye burası İngiltere mi?Keşke british kalsaymış daha havalı.
Çinliler volvoyu satın aldıktan sonra markanın ismini çin çan çon yapmadılar mesela.
Türkiye.Niye burası İngiltere mi?
ingilizleerin değil ki artık volvoyu çan çin çin yapmadılar çünkü dünyaca tanınan bir markaydı zaten kim uğraşacak yeni marka yaratıp onu millette kabullendirmeye bmc kısaltmayı aynı bırakarak yırttıKeşke british kalsaymış daha havalı.
Çinliler volvoyu satın aldıktan sonra markanın ismini çin çan çon yapmadılar mesela.
Volvo isveç'in mi?ingilizleerin değil ki artık
tır otobüsler isveçdekindeVolvo isveç'in mi?
Şaşırtıcıtır otobüsler isveçdekinde
2000de binek araç piyasasından çekildiŞaşırtıcı
Volvo'nun otomobil üreten kısmı, 1999 yılında Ford'a satıldı. 2010 yılında ise Ford'dan Çinli Geely'ye satıldı. Kamyon kısmı hala İsveç'in.2000de binek araç piyasasından çekildi
Yanlış bilgi2000de binek araç piyasasından çekildi
Hocam onu diğer başlıkta konuşalımEkşi sözlükte İrfan Demet başlığında full eleştiri var kimse beğenmiyor sanırım kendisini.![]()
Bir de asker emeklisi olduğundan işi bilmeyen , liyakatsiz biri deniyor.
(2020'de emekli olup ücretli özel bir Üniversitede Ulaşım Yüksek lisans yapmasi da elestirilmis)
Sizin yorumlarınız neler?
Volvo cars çin, otobüs tır kamyon isveçdekindeVolvo tümüyle china.
Dile kolay 2 yıl geçmiş.
B-1736, eski aracıyla 98AB hattında. Şimdi bu aracı 98AB'de görmemiz imkansız. Zaten değişiverdi bu araç...
Ekli dosyayı görüntüle 75449
4 Haziran 2023 - Çobançeşme
Bu araca 89A'da çok binmiştim. İnanın bana değişmesi çok iyi oldu. Yazın aracın içi Alev topuydu. Bunun kardeşi var B-1735 ikisi birden kötüydü şuan iyiler en azından Otokar Kentleriyle98AB de eskiden neler neler çalışıyordu hey gidi
A-1600 de böyleydi bu cobraların en arka koltuğuna oturan insanlar su olurdu komple o kadar sıcak o kadar sıcak oluyordu ki klima da çalışmıyordu zaten insanlar illallah ediyordu ama nihayet değiştirdiler aracıBu araca 89A'da çok binmiştim. İnanın bana değişmesi çok iyi oldu. Yazın aracın içi Alev topuydu. Bunun kardeşi var B-1735 ikisi birden kötüydü şuan iyiler en azından Otokar Kentleriyle
Şuan 142-142A-144A bölgesindeki Cobralar ve Tezellerler böyle. 2 yıl boyunca üniversiteden dönerken yazları neler çektik o sıcakta. Allah'tan kurtulduk. Kimseye tavsiye etmem o bölgeyiA-1600 de böyleydi bu cobraların en arka koltuğuna oturan insanlar su olurdu komple o kadar sıcak o kadar sıcak oluyordu ki klima da çalışmıyordu zaten insanlar illallah ediyordu ama nihayet değiştirdiler aracı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.