Öyleyse affetsin kusura bakmasın ama yapacakta bir şey yokBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Öyleyse affetsin kusura bakmasın ama yapacakta bir şey yokBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Daha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugünYoutube'da da şöyle bir kanalı var. Bu arkadaşı bayağı araştırdım zamanında.
Kapanan wowturkeyden beri var.Daha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugün
Çok ilgimi çekmeye başladı. Youtube'da 2 video 1 canlı yayını var merak ettim cidden hikayesiniKapanan wowturkeyden beri var.
Nasıl yaniBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Ruh sağlığı ile ilgili diyelim kısacası.Nasıl yani
https://otobus34.vercel.app/gecmis.html?utm_source=harita Bu site aracılığyla istediğin tarihteki geçmiş sorguyu bulabilirsin @tolga hocamın eline sağlık kendisinin web sitesiAtıyorum mesela 2016 yılında M2131'e 49Y görevi verilmiş diyelim bu arkadaş saatine kadar nasıl biliyor
eminmisinizBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Kesinlik yok tabiki. Tamamen kişisel düşüncelerim.eminmisiniz
Ozaman Bidahaki hesap açtığında Onaylıyalım Derdi ne diye söyleyinKesinlik yok tabiki. Tamamen kişisel düşüncelerim.
Ben cevap verdiğimde konuşmuyordu cevap vermiyordu mesajlarıma garaj değiştiren iett konusundaOzaman Bidahaki hesap açtığında Onaylıyalım Derdi ne diye söyleyin
Rica ederim, yanlış bilgi olmasın. Sistemdeki veri 30 Kasım 2020'ye kadar.https://otobus34.vercel.app/gecmis.html?utm_source=harita Bu site aracılığyla istediğin tarihteki geçmiş sorguyu bulabilirsin @tolga hocamın eline sağlık kendisinin web sitesi
Örnek veriyorum 18.10.2020 tarihinde 76O hattında çalışmış tüm araçları bulabilirsin
Ya cidden öyle bir salladığım tarih 1 ayla mı kaçırmışım cidden şans falan yok bendeRica ederim, yanlış bilgi olmasın. Sistemdeki veri 30 Kasım 2020'ye kadar.
Biliyorum aynenhttps://otobus34.vercel.app/gecmis.html?utm_source=harita Bu site aracılığyla istediğin tarihteki geçmiş sorguyu bulabilirsin @tolga hocamın eline sağlık kendisinin web sitesi
Örnek veriyorum 18.10.2020 tarihinde 76O hattında çalışmış tüm araçları bulabilirsin
Hocam gercekten dediginiz gibiyse uzdu yaYoutube'da da şöyle bir kanalı var. Bu arkadaşı bayağı araştırdım zamanında.
Beni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecemSırf izmire gelip , seni bulup , İstanbul’a getirmeyi çok isterdim . Böylece seni bizim otokar marka araçların en arka koltuğuna bağlayıp , 24 saat boyunca gezdirebilirdim .
He eğer şikayetçi olursan bu durumdan aracın ön tarafınada asabiliriz seni , nasıl seviyorsan artık.
( Bu bir tehdit mesajıdır (!) )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.