Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Daha güzel bir üslupla ve spam yapmadan fikirlerini belirtse güzel olacak da işte.

Maalesef o sisteme giremezsin. Belirli IP'lerden giriş yapılabiliyor oraya.
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdı

Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdı
Bence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.

Ama verdiği bilgiler kimi zaman hoşuma gidiyor nasıl desem O345 dediği anda akar sular duruyor. Kağıthane garajı falan.

Düşünsenize bilmem kaç senesinde sabahın köründe bir yere giderken kazara O345 görmüşsünüz o seferin detayını bulup yazabiliyor mesela örnek veriyorum.

Nasıl buluyor o bilgileri anlamıyorum. Çok önemli bilgiler aslında.

Bilerek veya bilmeyerek yaptığı trollüktür buda bir gerçek.

Konu sahibi
Youtube'da da şöyle bir kanalı var. Bu arkadaşı bayağı araştırdım zamanında.
Daha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugün

Atıyorum mesela 2016 yılında M2131'e 49Y görevi verilmiş diyelim bu arkadaş saatine kadar nasıl biliyor taa o zamanın sefer çizelgesini de bulup paylaşıyor. İnsan bazen duygulanıyor.

Bu arada hat ve araç kodunu salladım.

Bazen diyorum ki ya evet bu hatta zamanında bu araçlar da çalışmış vayy be diyorum insana şaka gibi geliyor misal veriyorum.

Konu sahibi
Geri
Üst Alt