Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Alibeyköy bana İBB nin Mecidiyeköy otobüs yükünü azaltmak için uyguladığı bir deneymiş gibi geliyor.

Ekstra olarak da bazı hatların parkur süresi kısaldı
Bi de Cep otogarına otobüs geldi
Cep otogarına otobüs gidiyordu 47L 49Z öldürüldü hepsi. Bir tek tramvay getirdiler

Mecidiyeköy demişken yürümeni hızlandıran şeylere hayranım ya inanılmaz zevkli. Bazen yön değiştirip değiştirip kullanıyorum ama son zamanlarda sürekli arızalı kapalı
Hocam ben onların çalışanına bi ilk geldiğimde Zincirlikuyu'da gördüm sonra ne hikmetse benim istikamet yönümde çalışan denk gelmedi.

(Bi de Sabiha Gökçen'dekiler onları unutmuşum)

İETT nin en büyük hatası otobüs hatlarını kapatıp insanları metroya yönlendirmektir ha bu demek değil ki metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları kapatılmasın onlar kapatılsın ama İETT bir tane metro durağı olan hatları bile kapatmaya başladı nerdeyse ve bu ulaşımdaki yükü metroya yüklüyor haliyle de daha kötü oluyor önemli olan yükü bir yere yığmak değil eşit bir şekilde dağıtmaktır.

İETT nin en büyük hatası otobüs hatlarını kapatıp insanları metroya yönlendirmektir ha bu demek değil ki metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları kapatılmasın onlar kapatılsın ama İETT bir tane metro durağı olan hatları bile kapatmaya başladı nerdeyse ve bu ulaşımdaki yükü metroya yüklüyor haliyle de daha kötü oluyor önemli olan yükü bir yere yığmak değil eşit bir şekilde dağıtmaktır.
Metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları pik saatlerde metronun yoğunluğunu almak için çalışabilir. M3 için bu şart mesela 4 vagon kaldıramıyor

Konu sahibi
Tüm hatları kapatınca/kısaltılınca BN1 acaba kapatılır mı diye korkmuştum. Çünkü Halkalı Marmaray durağı itibariyle marmarayla neredeyse aynı yerden geçiyor ama çok şükür böyle bir hata yapmadılar. Bence sefer sıklığı da artmalı ayrıca Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray deparının saatleri de artabilir

Tüm hatları kapatınca/kısaltılınca BN1 acaba kapatılır mı diye korkmuştum. Çünkü Halkalı Marmaray durağı itibariyle marmarayla neredeyse aynı yerden geçiyor ama çok şükür böyle bir hata yapmadılar. Bence sefer sıklığı da artmalı ayrıca Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray deparının saatleri de artabilir
BN1 7/24 çalışmalı 130A’nın Avrupa ayağı olmalı

Metro ile aynı güzergahtaki hatlar bence kapatılmamalı. Bu hatlar hem ara yolcuyu alan hem de pik saatlerde metroya destek çıkan hatlar.
Bunun yerine sefer sıklığı düşürülebilirdi

Metro ile aynı güzergahtaki hatlar bence kapatılmamalı. Bu hatlar hem ara yolcuyu alan hem de pik saatlerde metroya destek çıkan hatlar.
Bunun yerine sefer sıklığı düşürülebilirdi
Araya İETT yi övmek için yazdım yoksa o yaptıkları da yanlış

Geri
Üst Alt