Karışık konuşmalar için burayı kullanalım diğer konular karışmasın. Bu konuda 100 sayfa mesaj bile olsa burdan yazalım
Doğru.Altına imzamı atarım.Ek olarak da Karsanları şehir içi garajlara da sokmamak lazım.Bence metrobüse alınan/alınacak tüm araçlar metrobüse özel üretim olmalı. Conecto - Citaro - Karsan gibi şehir içi araçları metrobüse garajda yatması için bile sokulmamalı ne düşünüyorsunuz
Ayrıca bilmeyenler için. Diğer bir konudaki mesaja alıntı butonuna tıklayıp buraya mesaj yazma yerine gelirseniz alıntı mesaja tıklayabilirsiniz. Bu sayede Başka konudaki cevaba burdan cevap verebilirsinizKarışık konuşmalar için burayı kullanalım diğer konular karışmasın. Bu konuda 100 sayfa mesaj bile olsa burdan yazalım
500T de çalışmayan körüklü yatacak yer bılamaxYatacak yerleride mi olmasın gariplerin
Metrobuse CRRC art lazim
Çok pahalı
Pahalı olmasından ziyade bence metrobüste parasının karşılığını alamazlar. Bir kaç seneye Phileaslarla aynı kaderi paylaşırlar. O araçlar Metrobüs yolunun çukurlarını kaldıramazlar. Ondan almaktansa 10 tane Otokar Akia bile alsalar daha makul olur
İett bunlara ihale açabilir mi?Almak için?Tabela arızası çok da önemli mi, duraklarda anons yapan bir sistem olsa
Kapi açıldığında
"Yüz Kırk İki F, Boğazköy-Avcılar Metrobüs"
Diye bir sistem olabilir, zira bir ara bizde boldu
Şimdi,Ne kadar degisiksiniz ya Mana kotu derseniz 2013 kentlere ayri bakarsiniz Akiayi bosa kotulersiniz gercekten degisok sehirsiniz otokar kalitesini de gosteriyim daha filo kodlari yazilmadan tabelasi duzeltilmeden yanmis Alin size OToKar Kalitesi Ekli dosyayı görüntüle 74859
Simdi bu kadar yeniyken Eshotun sucu mu daha otobualer yeni gelmis yanmis bide bu ozel uretim diye duydum ilk geldiginde yanmis akia ultra lf 25 mi buŞimdi,
bu 2021 model, İstanbul'a koysan daha farklı çalışır çünkü bizde muayeneden kalma falan yok en azından biz öyle görüyoruz
İzban Tekerlekli paketMetrobuse CRRC art lazim
Sırf izmire gelip , seni bulup , İstanbul’a getirmeyi çok isterdim . Böylece seni bizim otokar marka araçların en arka koltuğuna bağlayıp , 24 saat boyunca gezdirebilirdim .OToKar Kalitesi Ekli dosyayı görüntüle 74859
Bu ne la ? D*rbe planı gibi tövbe estağfirullahKAĞITHANE GARAJI MERCEDES BENZ O345 İETT YEŞİL RENK ENGELLİ 1997 MODEL 36V YAYLA MAHALLESİ VEZNECİLER OTOBÜS ŞÖFÖR HATTI 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ RİNG ARASINDA 06:45 KALKIŞ SAATİ DURAKLARI GÜZERGAHI TİMETABLE SAAT KAÇ VARIŞ SAATİ
KXMFMAMAMFMGMDMSMSMFMFLSLBu ne la ? D*rbe planı gibi tövbe estağfirullah
Bizim hattan farklı başka bir şey bulsunKXMFMAMAMFMGMDMSMSMFMFLSL
Bot hesap büyük ihtimalle
(kaldıysa) KDKXKSKSMVMFKZKSMAMDMDMDBizim hattan farklı başka bir şey bulsun. Botluğunu yapacak 36V mi kaldı yahu . İtibarını zedeliyor ( kaldıysa )
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdıDaha güzel bir üslupla ve spam yapmadan fikirlerini belirtse güzel olacak da işte.
Maalesef o sisteme giremezsin. Belirli IP'lerden giriş yapılabiliyor oraya.
Bence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.