Bizim hattan farklı başka bir şey bulsunKXMFMAMAMFMGMDMSMSMFMFLSL
Bot hesap büyük ihtimalle

Bizim hattan farklı başka bir şey bulsunKXMFMAMAMFMGMDMSMSMFMFLSL
Bot hesap büyük ihtimalle
(kaldıysa) KDKXKSKSMVMFKZKSMAMDMDMDBizim hattan farklı başka bir şey bulsun. Botluğunu yapacak 36V mi kaldı yahu . İtibarını zedeliyor ( kaldıysa )
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdıDaha güzel bir üslupla ve spam yapmadan fikirlerini belirtse güzel olacak da işte.
Maalesef o sisteme giremezsin. Belirli IP'lerden giriş yapılabiliyor oraya.
Bence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdı
Öyleyse affetsin kusura bakmasın ama yapacakta bir şey yokBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Daha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugünYoutube'da da şöyle bir kanalı var. Bu arkadaşı bayağı araştırdım zamanında.
Kapanan wowturkeyden beri var.Daha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugün
Çok ilgimi çekmeye başladı. Youtube'da 2 video 1 canlı yayını var merak ettim cidden hikayesiniKapanan wowturkeyden beri var.
Nasıl yaniBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Ruh sağlığı ile ilgili diyelim kısacası.Nasıl yani
https://otobus34.vercel.app/gecmis.html?utm_source=harita Bu site aracılığyla istediğin tarihteki geçmiş sorguyu bulabilirsin @tolga hocamın eline sağlık kendisinin web sitesiAtıyorum mesela 2016 yılında M2131'e 49Y görevi verilmiş diyelim bu arkadaş saatine kadar nasıl biliyor
eminmisinizBence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.
Kesinlik yok tabiki. Tamamen kişisel düşüncelerim.eminmisiniz
Ozaman Bidahaki hesap açtığında Onaylıyalım Derdi ne diye söyleyinKesinlik yok tabiki. Tamamen kişisel düşüncelerim.
Ben cevap verdiğimde konuşmuyordu cevap vermiyordu mesajlarıma garaj değiştiren iett konusundaOzaman Bidahaki hesap açtığında Onaylıyalım Derdi ne diye söyleyin
Rica ederim, yanlış bilgi olmasın. Sistemdeki veri 30 Kasım 2020'ye kadar.https://otobus34.vercel.app/gecmis.html?utm_source=harita Bu site aracılığyla istediğin tarihteki geçmiş sorguyu bulabilirsin @tolga hocamın eline sağlık kendisinin web sitesi
Örnek veriyorum 18.10.2020 tarihinde 76O hattında çalışmış tüm araçları bulabilirsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.