Hocam vapurlar varken metrobüs demezdim benÇözülecek bir şey yokki aradaki aksaklıklar dışında gayet iyi bir çalışan sistem. Hatta abartıyım İstanbulda en iyi çalışan sistem diyorum
Hocam vapurlar varken metrobüs demezdim benÇözülecek bir şey yokki aradaki aksaklıklar dışında gayet iyi bir çalışan sistem. Hatta abartıyım İstanbulda en iyi çalışan sistem diyorum
Vapurlar kısıtlı bence. Düşünsene Beylikdüzü Tüyap'ta oturuyorsun Kadıköye gitmen gerek. Yapman gereken tek şey bir tane metrobüse binmek. Metrobüsün olmadığını düşün saatlarce ve kim bilir kaç aktarmayla giderdinHocam vapurlar varken metrobüs demezdim ben
Hangi logoyu terich edersim diye aratin cikarLogo anketi nedir ve nasıl katılabiliriz ? Dm den yazsam daha mantıklı olurdu ama neyse
Şehir hatları daha iyi bir yönetime sahip olsa bir alternatif olabilecek gidip dolu giden avcılar kadıköy hattını kaldırdılarVapurlar kısıtlı bence. Düşünsene Beylikdüzü Tüyap'ta oturuyorsun Kadıköye gitmen gerek. Yapman gereken tek şey bir tane metrobüse binmek. Metrobüsün olmadığını düşün saatlarce ve kim bilir kaç aktarmayla giderdin
O bakımdan çok doğru, bazen İstanbul'un Bakırköy'de bitmediğini unutuyorum, kusura bakmayınVapurlar kısıtlı bence. Düşünsene Beylikdüzü Tüyap'ta oturuyorsun Kadıköye gitmen gerek. Yapman gereken tek şey bir tane metrobüse binmek. Metrobüsün olmadığını düşün saatlarce ve kim bilir kaç aktarmayla giderdin
İstanbul kartalda başlar bakırköyde biter gerisi banliyöO bakımdan çok doğru, bazen İstanbul'un Bakırköy'de bitmediğini unutuyorum, kusura bakmayın
Metrobus degil otobus yakma ve yorma hattiİstanbul kartalda başlar bakırköyde biter gerisi banliyö
Hocam şöyle bir sıkıntı var, gemiler hem hız hem de yakıt olarak çok verimli araçlar değiller. (Yolcu taşımacılığı için)Şehir hatları daha iyi bir yönetime sahip olsa bir alternatif olabilecek gidip dolu giden avcılar kadıköy hattını kaldırdılar
İstanbul'un aslında bu tür hatlara ihtiyacı var, şehri baştan başa dolaşan aktarmasız (veya peron aktarmalı) hatlar.Ayrıca bazı benim gibi üşengeç insanlarda şöyle bir düşünce de oluşuyor. Ya metrobüs gidiyor zaten inip neden metroya aktarma yapıyım tek araçla gideyim daha iyi. O yüzden Metrobüs İstanbul'un başına gelmiş Marmaray ile birlikte En büyük nimettir. Kıymeti kesinlikle bilinmelidir
Kesinlikle aktarma seçenekleri çok iyi fakat inanılmaz konforsuz. Sürekli bir yerden bir yere yürütüyorlarİstanbul'un aslında bu tür hatlara ihtiyacı var, şehri baştan başa dolaşan aktarmasız (veya peron aktarmalı) hatlar.
Örnek M20, M34
Bunun yanında çözülmesi gereken bir aktarma konforsuzluğu problemi var.
Aktarma merkezlerinin en büyük sorunu yoldan saptırması. Alibeyköy’de bir tek Levent gibi daha yukarılara çıkacaksam gerekli bir yere gitmişim gibi hissediyorumKesinlikle aktarma seçenekleri çok iyi fakat inanılmaz konforsuz. Sürekli yürütüyorlar
Bunların çoğunun da çözülmesi mümkün şeylerKesinlikle aktarma seçenekleri çok iyi fakat inanılmaz konforsuz. Sürekli bir yerden bir yere yürütüyorlar
Demek hala yaşıyor o@Birnevi Senaryo eskileri seversin az önce yanımdan bir MAN SL-200 geçti K.çekmece Belediyesine hibe edilmiş
Alibeyköy bana İBB nin Mecidiyeköy otobüs yükünü azaltmak için uyguladığı bir deneymiş gibi geliyor.Aktarma merkezlerinin en büyük sorunu yoldan saptırması. Alibeyköy’de bir tek Levent gibi daha yukarılara çıkacaksam gerekli bir yere gitmişim gibi hissediyorum
Burda da Man 590 yaşıyor seversinDemek hala yaşıyor o
Mecidiyeköy demişken yürümeni hızlandıran şeylere hayranım ya inanılmaz zevkli. Bazen yön değiştirip değiştirip kullanıyorum ama son zamanlarda sürekli arızalı kapalıBunların çoğunun da çözülmesi mümkün şeyler
En azından Mecidiyeköy deki arakatlara karşılıklı geçiş holü yapılabilirdi.
Otogara araçlar vardıAlibeyköy bana İBB nin Mecidiyeköy otobüs yükünü azaltmak için uyguladığı bir deneymiş gibi geliyor.
Ekstra olarak da bazı hatların parkur süresi kısaldı
Bi de Cep otogarına otobüs geldi
Evet O345 ve Man SL-200 5 dk aralıklarla dibimden geçtiler. Belediye hibesi ama sağlam araçlar hala gidiyorlarDemek hala yaşıyor o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.