Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Demek ki belediye ile yürümüyor bu otobüs sistemi...

Tamamen özelleştirme düşünülüyor mu acaba?
İETT bı özel şirkete satılır + öho sistemi de devam eder.

Kâr edemeyen öho hatları da Îett'nin yeni özel sektör sahibi sübvanse etsin🤔
İETT nin bir özel kuruma satması İbb nin en büyük iştiraklerinden olduğu için sıkıntı olabilir

Demek ki belediye ile yürümüyor bu otobüs sistemi...

Tamamen özelleştirme düşünülüyor mu acaba?
İETT özel bi şirkete satılır + öho sistemi de devam eder.

Kâr edemeyen öho hatları da Îett'nin yeni özel sektör sahibi sübvanse etsin🤔
Böyle olursa olabilir elbette . Bir sürü yardımseverde bağışlarda bulunsa belli bir süre ilerleyebilir belki ?

Denenmesi gerekenler 1. Sıra

Evet personeller bedava çalışıyor araçların bakımı bedava yakıtta bedava sanki bide dünyada ekonomik olarak en üst sıradayız gibi konuşuyorsunuz
Hayır madem ki konusu açıldı yok istanbulkart yok bilet sistemi yok her kapıya bi validatör yani Almanya'daki gibi mesela. Bende bilerek yazdım öylesine ücretsiz olsun diye. Kafam esti yazdım yani.

Ayrıca dünyanın en zengin ülkesiyiz çünkü dünyanın en çok vergi veren ve bir kişinin itibarı için harcamadığımız para yok.

Alım gücümüz yok ama saraylar var. Bende diyorum ki saraylara hayır. Alım gücüne evet. Paralar halka aktarılmalı. Halkın itibarı önemlidir bizi yönetenlerin değil. Mesele bu.

Hayır madem ki konusu açıldı yok istanbulkart yok bilet sistemi yok her kapıya bi validatör yani Almanya'daki gibi mesela. Bende bilerek yazdım öylesine ücretsiz olsun diye. Kafam esti yazdım yani.

Ayrıca dünyanın en zengin ülkesiyiz çünkü dünyanın en çok vergi veren ve bir kişinin itibarı için harcamadığımız para yok.

Alım gücümüz yok ama saraylar var. Bende diyorum ki saraylara hayır. Alım gücüne evet. Paralar halka aktarılmalı. Halkın itibarı önemlidir bizi yönetenlerin değil. Mesele bu.
Bir kişi yönetiyorda onu seçmeyiyorlar kaç tane seçim oluyor

O Zaman ben şimdi sözleşmeyi çıkartıyorum Karaköye İETT binasına gidip onu alıcam kullandığın bütün hatları kapatıcam
Benim yapacağım ilk iş ne kadar TMli ve 50li hat varsa hepsini kapatıp bunlar uğruna harcanan hatları geri açmak olurdu 😃

Ekrem İmamoğlu'nun otobüsler hakkında pek bilgisi olmaması sizce nasıl bir etken ?
Bir şey anlasa gidip Akia almazdı zaten. Metrobüsleri için bir şey diyemem ama şehir içine BMC Procity TR almak çok daha doğru bir tercih olurdu. Gerçi ihalede BMC yoktu, yine de bir şekilde bu araçları filoya katmak gerekirdi. ÖHO'daki 2025 model araçları çok sevdim, ileride inşallah İETT'ye de alınırlar.

Konu sahibi
ÖHO'daki 2025 model araçları çok sevdim, ileride inşallah İETT'ye de alınırlar.
Bunları bende beğendim. Özellikle 2012 2016 ve 2017 Kasalardaki en arka koltuk izdihamı çözülmüş. Çok iyi karar verilmiş. Artık sığabiliyorum en arkaya

Bir şey anlasa gidip Akia almazdı zaten. Metrobüsleri için bir şey diyemem ama şehir içine BMC Procity TR almak çok daha doğru bir tercih olurdu. Gerçi ihalede BMC yoktu, yine de bir şekilde bu araçları filoya katmak gerekirdi. ÖHO'daki 2025 model araçları çok sevdim, ileride inşallah İETT'ye de alınırlar.
İhale usülü olduğu olarak hatırlıyorum en ucuz kim verdiyse onu aldılar

Geri
Üst Alt