Aldığım bir duyuma göre bu tanklar boş duruyormuş hepsi(23) dizele dönmüş98 -> A-1842
CNG'si duran Özturan Petrol Cobrası'yla Şirinevler -> Dikilitaş arası seyahat ettim.
Aldığım bir duyuma göre bu tanklar boş duruyormuş hepsi(23) dizele dönmüş98 -> A-1842
CNG'si duran Özturan Petrol Cobrası'yla Şirinevler -> Dikilitaş arası seyahat ettim.
Mor çok güzel oldu bunu Otokar da deneyeceğimGeminiden otobüsü mor yapıp İrfan Demeti koymasını istemiştimEkli dosyayı görüntüle 86009
İETT ANONİM ŞİRKETİGeminiden otobüsü mor yapıp İrfan Demeti koymasını istemiştimEkli dosyayı görüntüle 86009
İnşallah bir gün
Sağdaki hatta karsanlar gazi olur yolun yarısında
Kocaeli metrosuna besleme olarak mecidiyeköy hattı açmak süper bir fikir, iett de yabmalı
Buna ben bile binerim şahsen
Dua ederken detay vermemiz önemliymişMR52 ve 36AS'de hiç duyuru görmedim. Şayet bir gün duyuru görürsem Beyoğlu İETT merkezine resmi dille teşekkür dilekçesi yazacağım
Asparagas bir haber olmasını umuyorum, aksi durumu düşünmek istemiyorum. Ülkede ne akaryakıta ne asgari ücrete büyük bir zam yapıldı. Zaten 27 lira bile fahiş bir ücretti. Gözlerini tamamen para bürümüş, bu saatten sonra ödeyeceğim hiçbir kuruş helal olmasın.Nereye atacağımı bilemedim o yüzden buraya atıyorum . Zam yapılması ön mü görülüyormuş neymiş ?
Öyle bir şey varsa gerçekten , oha artık
Ekli dosyayı görüntüle 86042
Herkese bedava İstanbul kart dağıtacaklarınaAsparagas bir haber olmasını umuyorum, aksi durumu düşünmek istemiyorum. Ülkede ne akaryakıta ne asgari ücrete büyük bir zam yapıldı. Zaten 27 lira bile fahiş bir ücretti. Gözlerini tamamen para bürümüş, bu saatten sonra ödeyeceğim hiçbir kuruş helal olmasın.
Tuzla Sahil133TM
Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız AYDINLITOKİPERONLAR kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (18:42) | Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız TUZLABELEDİYESİ kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (18:33) TUZLA BELEDİYESİ durağından başlayacak 21:10 seferi 7 dk. geç hareket edecek şekilde düzenlenmiştir. | TUZLA BELEDİYESİ durağından hareket eden 20:00 seferi 41 dk. geç başlamıştır.
133TM de çok sefer aksaması yaşanıyor hafta içleri.
Kesinlikle bunlar sana katılıyorum.Tuzla Sahil
Körüklü düşmanı Port kavşağı
Kalekapı
Aklıma gelen sebepler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.