Basmayan yine basmaz . İstersen her demire 1’er tane koy yine basmazlar .O zaman aklıma her kapıda validatör olması geldi o olur mu ?
Basmayan yine basmaz . İstersen her demire 1’er tane koy yine basmazlar .O zaman aklıma her kapıda validatör olması geldi o olur mu ?
Onda bile sıkıntı olur bazanleri ön kapıdaki akbil bile okutmuyorlarO zaman aklıma her kapıda validatör olması geldi o olur mu ?
Olmaz ek bir zafiyet olurHer kapıdan iniş/binişte olur böyle olursa.Basmayan yine basmaz ama bir nebze daha iyi sistem olmaz mı ?
Her kapıdan iniş biniş bile sıkıntı . Metroda bile insanlar inene yol vermiyor . Otobüsü düşünemiyorum bile böyle bir şey olsa .Her kapıdan iniş/binişte olur böyle olursa.Basmayan yine basmaz ama bir nebze daha iyi sistem olmaz mı ?
Bu arada şurada bahsettiğim konuya en güzel örnek 500T’dir . Her kapı açılıyor akşamları ve deli gibi saldırıyor milletHer kapıdan iniş biniş bile sıkıntı . Metroda bile insanlar inene yol vermiyor . Otobüsü düşünemiyorum bile böyle bir şey olsa .
Bizim bu seviyelere gelmek için daha bi 100-200 yıl filan ilerlememiz lazım maalesef
Türkiye gibi bir yerde olmaz. Abonman olmasına rağmen arka kapıdan basmamak için binen bir sürü öğrenci mevcutİETT sizce direkt otobüse en ön kapıdan bindiğimizde kart basma sistemini kaldırıp bazı ülkelerdeki gibi bilet sistemi getirse nasıl olur ?
İstanbulda yaşlı kesim çok fazla . NORMAL KARTI BİLE OKUTAMAYAN BİR KESİM VAR . Zaten çoğu araçta qr sıkıntılıKağıt Bilet diyorsanız çok demoda hocam 1980'de miyiz
Bence İstanbulKart bile kalkıp tamamen Qr veya NFC sistemiyle telefon yaklastirilip binilmeli.
Çıkışta da her duraga bı QR veya bı elektronik alet koyarsın iade okuturuz o şekilde.
Gittiğin kadar ödersin![]()
Orta veya arka kapıdan binerken o telefon geri gelmez veya ekranı kapanır ödeme yapılmazBence İstanbulKart bile kalkıp tamamen Qr veya NFC sistemiyle telefon yaklastirilip binilmeli.
Qr şu hanki hali ile sıkıntı kart sistemi daha hızlıKağıt Bilet diyorsanız çok demoda hocam 1980'de miyiz
Bence İstanbulKart bile kalkıp tamamen Qr veya NFC sistemiyle telefon yaklastirilip binilmeli.
Çıkışta da her duraga bı QR veya bı elektronik alet koyarsın iade okuturuz o şekilde.
Gittiğin kadar ödersin![]()
Önden binilecek arkadan inilecek hocam.Orta veya arka kapıdan binerken o telefon geri gelmez veya ekranı kapanır ödeme yapılmaz![]()
Yaşlılar beleş biniyor zaten onlar kartını şoför'e gösterip geçerİstanbulda yaşlı kesim çok fazla . NORMAL KARTI BİLE OKUTAMAYAN BİR KESİM VAR . Zaten çoğu araçta qr sıkıntılı
Gelde bunu Türkiyedeki yolculara anlat. Arka tarafa gitmiyorlar ki her otobüs arkası bomboş gider böyleÖnden binilecek arkadan inilecek hocam.
Sirkülasyonun normali bu zaten:d
QR çok yavaş çalışıyor. Telefonla binenleri görüyorum. Bir saat uygulama hata veriyor veya okutuyorlar qr hata veriyor. Hata vermese bile karta göre çok çok yavaş çalışıyorQr şu hanki hali ile sıkıntı kart sistemi daha hızlı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.