Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

25 metrelik conecto muhteşem olur
ürettikleri en uzun otobüs 20 metreyle capacity l, düz capacity denenmişti de yanlış hatırlamıyorsam iç düzeninden ötürü beğenilmemişti. 25 metre otobüsü becerebilirler mi soru işareti. otokar'ın kent xl'ı düzgün bir hale getirebilmesi biraz uzun sürdü ama onlar direk önceden körüklü üretmemişlerdi yanılmıyorsam

Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri VEZNECİLER yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (15:02)
Pazar günü bile normal değil arkadaş ?
Bu hat kullanılamayacak kadar kötü hale geldi . Sabahları Kiptaş Veneiza durağına gitmem 40-45 dakika sürüyor .

Onun yerine Otobüs(36V-1) + Tramvay yapınca 25-30 dakikada varıyorum . Ayrıca hem 10 dakika daha geç çıkıyorum hem de bindiğimden önce kalkan aracı da , tramvayla giderken geçiyorum . Saçmalık

Şu güzergahtan kurtulmanın bir yolu olsaydı keşke …

Konu sahibi
Pazar günü bile normal değil arkadaş ?
Bu hat kullanılamayacak kadar kötü hale geldi . Sabahları Kiptaş Veneiza durağına gitmem 40-45 dakika sürüyor .

Onun yerine Otobüs(36V-1) + Tramvay yapınca 25-30 dakikada varıyorum . Ayrıca hem 10 dakika daha geç çıkıyorum hem de bindiğimden önce kalkan aracı da , tramvayla giderken geçiyorum . Saçmalık

Şu güzergahtan kurtulmanın bir yolu olsaydı keşke …
Orada İtalya copy paste'i AVM vardı. 2-3 kere gitmiştim oraya. İnanılmaz trafik vardı. Hatta bir gün 336E ile dönmek istemiştim fakat trafik gözümü fena korkutunca tramvay ile edirnekapı + metrobüs sefaköy yapmıştım

Orada İtalya copy paste'i AVM vardı. 2-3 kere gitmiştim oraya. İnanılmaz trafik vardı. Hatta bir gün 336E ile dönmek istemiştim fakat trafik gözümü fena korkutunca tramvay ile edirnekapı + metrobüs sefaköy yapmıştım
viaport venezia. benim bile viaport demeye dilim varmıyor. diğer viaportlardan biri kurtköyde diğeri tuzlada çünkü

Evet . Ki oradan sonrası daha da kötü …
En iyi seçimi yapmışsın . Çekilmez o trafik

Konu sahibi
iett beni şaşırtıyor. bu seferler sadece haftaiçine değilde haftasonuna da gelseydi çok güzel olacaktı.
MR52 ve 36AS'de hiç duyuru görmedim. Şayet bir gün duyuru görürsem Beyoğlu İETT merkezine resmi dille teşekkür dilekçesi yazacağım

IMG_7278.jpegIMG_7277.jpeg

Konu sahibi
O1257--->"EVYAP LİSESİNE GİDER "
Araç bugün saat 08.02 sularında "EVYAP LİSESİ" durağında durak kalkışında istop etti ancak ardından hemen marş alıp yola devam etti, daha öncesinde karsanlarda bu tarz marş sorunlarını çok görmüştüm ancak ilk defa bir otokar da yaşadım ayrıca araç istinye bayırını çok zor çıktı(25-35km arası). Normalde gayet rahat çıkardık bu araçla ancak otobüs gırtlak doluydu. Normalde 7.55'de okul önünde olurduk bugün 08.04'de geldik

Talep görüyor geçen gün rastladım. Yalnız bunu Belediyeden ziyade İETT bir adet İETT aracıyla ring yapabilir. Kodu da buldum MR62. Sabah 05:00 den gece 00:00 kadar sadece Cuma ve Cumartesi gecesi çalışacak 00:40 01:00 01:40 02:20 03:00 seferleri eklenebilir. Gebzede Marmaray için G1, G2, G3 hatlarında bu var.

Konu sahibi
Geri
Üst Alt