Kalıcı olarak mı? Oraları yayalaştırma projeleri vardıFevzipaşa Caddesi trafiğe kapatılmış. Çoğu otobüs hattının seferi iptal olmuş.
Kalıcı olarak mı? Oraları yayalaştırma projeleri vardıFevzipaşa Caddesi trafiğe kapatılmış. Çoğu otobüs hattının seferi iptal olmuş.
Dünyanın en kötü fikri olabilir tamam yayalaşması kötü bir şey değil ama orayı çevirdikleri halden geri çıkılması çok zorKalıcı olarak mı? Oraları yayalaştırma projeleri vardı
Polisler Edirnekapı'dan yolu kapamışlar. Sanırım Bisiklet Yarışı var. Bu yüzden olabilir.Ne oldu ki o caddede?
Yarış Anadolu yakasında değil miydiPolisler Edirnekapı'dan yolu kapamışlar. Sanırım Bisiklet Yarışı var. Bu yüzden olabilir.
Gazze yürüşü varmış. Fevzipaşa Caddesi üzerindeki etkinlik yürüyüş nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Her iki yönlü yönüne doğru Edirnekapı durağından güzergahtan çıkarak Azap kapı Haliç durağından güzergaha girecektir. (20:58)Yeri bilmediğimden soruyorum bu yer Fatih Camii'sine yakın mı?
EvetYeri bilmediğimden soruyorum bu yer Fatih Camii'sine yakın mı?
Şu insanlar yüzünden işinden gelen ya da ne bileyim gezintiden gelen insanlar yolundan oluyor. Saatlerce trafikte bekliyor . Git başka yerde yap yürüyüşünü !Gazze yürüşü varmış. Fevzipaşa Caddesi üzerindeki etkinlik yürüyüş nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Her iki yönlü yönüne doğru Edirnekapı durağından güzergahtan çıkarak Azap kapı Haliç durağından güzergaha girecektir. (20:58)
ÇOK HAKLISINŞu insanlar yüzünden işinden gelen ya da ne bileyim gezintiden gelen insanlar yolundan oluyor. Saatlerce trafikte bekliyor . Git başka yerde yap yürüyüşünü !
Ne Gazze meraklısıymış bunlar be ?
Aynısını doğu Türkistan için niye yapmadınız ?
metrobüste pert oldu bunlar, metrobüse özel üretim bir şeyler alınması lazım lf25 gibi. kent xl'lar 4 sene önce alınmış olmasına rağmen çoğu yada hepsi 1 milyon km'yi bulmuş vaziyette. istanbuldaki brt diğer ülkelere kıyasla ayrı bir seviyeBunu sizce Metrobüs içinmi almalılar yoksa İkitelli garajı için mi?
Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri VEZNECİLER yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (15:02)Ekli dosyayı görüntüle 85836
36V’de büyük bir devrin sonu ! 4 ay sonra ilk defa herhangi bir DUYURU yok ! Şaka filan olmalı ?
Nerede ulan Cumartesi 11 seferin hareket saati güncellenmiştir duyurusu ? Sabahlarımız akşamlarımız onunla geçiyordu
Ekli dosyayı görüntüle 85837
25 metrelik conecto muhteşem olur2026'da MB'nin Otokarla anlaşması acaba İETT'yi MB almaya iter mi? umarım böyle olur
25m Conecto var mıymış. Düzcede 18M gördüm de üstünü görmedim25 metrelik conecto muhteşem olur
Öyle bir üretim yapılsa aslında metrobüs için uygun olur25m Conecto var mıymış. Düzcede 18M gördüm de üstünü görmedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.