Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ekrem İmamoğlu'nun otobüsler hakkında pek bilgisi olmaması sizce nasıl bir etken ?
Bir şey anlasa gidip Akia almazdı zaten. Metrobüsleri için bir şey diyemem ama şehir içine BMC Procity TR almak çok daha doğru bir tercih olurdu. Gerçi ihalede BMC yoktu, yine de bir şekilde bu araçları filoya katmak gerekirdi. ÖHO'daki 2025 model araçları çok sevdim, ileride inşallah İETT'ye de alınırlar.

Bir şey anlasa gidip Akia almazdı zaten. Metrobüsleri için bir şey diyemem ama şehir içine BMC Procity TR almak çok daha doğru bir tercih olurdu. Gerçi ihalede BMC yoktu, yine de bir şekilde bu araçları filoya katmak gerekirdi. ÖHO'daki 2025 model araçları çok sevdim, ileride inşallah İETT'ye de alınırlar.
İhale usülü olduğu olarak hatırlıyorum en ucuz kim verdiyse onu aldılar

Konu sahibi
25 milyon lira fazla verilip Otokar alınsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Ama Lawo haricindeki tabelaları bu araçlara yakıştırmıyorum. Büyük ihtimalle Polaris marka tabelalar takılırdı.
900 küsür varken kötü olurdu bence. Farklılık iyidir zaten filoda çok fazla değiller

Şerh düşerek yorumuna like attım. Akia'nın metrobüslerini de sevmiyorum. Kadir döneminde reklamı yapılırken bile karşı çıkıyordum inanın.

Geri