Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bir mesajımda yazmıştım . A-288’mi , A-278’mi ne denk gelmişti o gün
. Hem aşırı yavaş sürüyordu , hem de durak boş olmasına rağmen neredeyse duruyordu . Normal hattın aracı alt geçitte o kadar yavaşlamasına rağmen , arkasında kalmaya devam etmişti . Son durağa yaklaşırken , tepede bir anda deli gibi hızlanıp geçti .

Madem böyle sürebiliyorsun , neden bütün yolu 15 kmh ile gittin anlamıyorum .
Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.

Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.
Evet bunu biliyorum bir kez gördüm fakat depar hattaki araca böyle bir mesaj gelir mi ?
Ondan emin değilim işte

Konu sahibi
Yıkmazlar dimi garaji
Hayır. Otobüste geçenlerde geçerken yerin kazıldığını görmüştüm. Bu kadar büyük garaj asla yıkılmaz

Ekran görüntüsü 2025-09-23 194134.png

Tuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d (bı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)

Çalışma dediğimde kaza/arıza dosyaları vardı onları alfabetik sıraya göre diziyordum:)
Boyumdan uzun kağıt birikintileri vardı siz düşünün arıza/kaza sayısını...

O zamanlar ulaşımla ilgilenmiyordum sıkıcı gelmişti ortam ama alan bayağı büyük bir uçtan diger uç 10 dk sürüyordu yürüyerek 😅

Konu sahibi
Tuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d ( lbı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)

Çalışma dediğimde kaza/arıza dosyaları vardı onları alfabetik sıraya göre diziyordum:)

O zamanlar ulaşımla ilgilenmiyordum sıkıcı gelmişti ortam ama alan bayağı büyük bir uçtan diger uç 10 dk sürüyordu yürüyerek 😅
Şöyle bir işte çalışayım maaşım asgari ücret olsun kabulum 😅

Tuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d (bı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)

Hep öyle hayal ederdim iett'de çalışmak farkında mısınız 😅

Geri
Üst Alt