2005 veya 2006 yılı olması lazım. Ben öyle hatırlıyorum.Pendik Sahil Peronlar istikametli perifer hatları Kartal Sahil Peron’a uzatıldı (ne zaman yapıldı bilmiyorum.) 133GP’nin kodu sanırım bu dönemlerden kalma.
(Sanki böyle bir konu vardı)
2005 veya 2006 yılı olması lazım. Ben öyle hatırlıyorum.Pendik Sahil Peronlar istikametli perifer hatları Kartal Sahil Peron’a uzatıldı (ne zaman yapıldı bilmiyorum.) 133GP’nin kodu sanırım bu dönemlerden kalma.
(Sanki böyle bir konu vardı)
Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu@Rick Grimes moderatör olmadan önce başkanların olduğu gibi vaatlerin icraatlerin nedir ki?
Hayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu
Zaten ankara da yeni alınan minibüslerde fotoğraf silinmedi sarı siteden sadece otobüsleri siliyor silinmiyecekHayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?
Ulaşım kısmıyla ilgilenen biri olmadığı için tek tek hepsini sildi. Çünkü sarı siteden paylaşım yapmak reklama girdiği için kesinlikle yasak. Önceden ilgilenen biri olmadığı için paylaşılıyorduHayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?
Şuanlık bilinmiyorHa bi de ankara dan istanbula yeni araç geliyor kapı kodu ne almıştır acaba?
Yetki sahibi olmak için vaat verilmesine gerek yok bence.@Rick Grimes moderatör olmadan önce başkanların olduğu gibi vaatlerin icraatlerin nedir ki?
Güzel olmuş. Hayırlı olsun Ankara’ya. Yüksek tabanlı BELDE’leri haketmiyorlar bence.Ekli dosyayı görüntüle 82979bu araçtan bahsediyorum
Bu ahok ve cobra istanbula satılmış hissesi iptal edilmişGüzel olmuş. Hayırlı olsun Ankara’ya. Yüksek tabanlı BELDE’leri haketmiyorlar bence.
yükseltiden ötürü tramvay yapılamayan bir şehirden bahsediyoruz. Ankara beldelere çok elverişliGüzel olmuş. Hayırlı olsun Ankara’ya. Yüksek tabanlı BELDE’leri haketmiyorlar bence.
Ankara'nın kaldırımları alçak ve düzenlidir. İstanbul'da daha yüksek kaldırımlar var.yükseltiden ötürü tramvay yapılamayan bir şehirden bahsediyoruz. Ankara beldelere çok elverişli
O da olabilir aslında. İETT kısaltmaları gökten zembille açıklamadan indiriyorHangi konuda konusu geçti bilmiyorum ama tek ben mi 133GPdeki GPyi istanbul parktan geçtiğinden grand prix sanıyordum
C-1028 kodu aldıŞuanlık bilinmiyor
Seferleri iptal olmuş ne oldu araca ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.