Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bi de otobüsler den ısobus,hyundai aero city,0345,yüksek tabanlı cobra,1 nesil bmc belde,man lions classic,arbus perfect,ıveco eurocity,ısuzu novociti 7m,ısuzu citimark,haskar kalmadı herhalde neden yok bi de minibüslerden herhalde otokar m2000,80 s5.5,bmc levend,m3000,karsan j9,j10,panzer kasa 80s kalmadı herhalde bide otobüslerden bahsetmişken zaten minibüslerden bahsediyorum
O345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.

O345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.
O seyran ankara da ben istanbul dan bahsediyorum

Levend ler herhalde hususi şahsi araç

Geri
Üst Alt