Yetki sahibi olmak için vaat verilmesine gerek yok bence.@Rick Grimes moderatör olmadan önce başkanların olduğu gibi vaatlerin icraatlerin nedir ki?
İcraati de her an yapıyor
Yetki sahibi olmak için vaat verilmesine gerek yok bence.@Rick Grimes moderatör olmadan önce başkanların olduğu gibi vaatlerin icraatlerin nedir ki?
Güzel olmuş. Hayırlı olsun Ankara’ya. Yüksek tabanlı BELDE’leri haketmiyorlar bence.Ekli dosyayı görüntüle 82979bu araçtan bahsediyorum
Bu ahok ve cobra istanbula satılmış hissesi iptal edilmişGüzel olmuş. Hayırlı olsun Ankara’ya. Yüksek tabanlı BELDE’leri haketmiyorlar bence.
"SAHİBİNDEN.COM." 'da C.188 'in ilânını göremedim hangi sitede var acaba?C-188 kodlu 2016 citiport sarı sitede satışta. Vercelde plakası 34 RZ 1119, ilandaki plaka 34 HO 2760.
yükseltiden ötürü tramvay yapılamayan bir şehirden bahsediyoruz. Ankara beldelere çok elverişliGüzel olmuş. Hayırlı olsun Ankara’ya. Yüksek tabanlı BELDE’leri haketmiyorlar bence.
Ankara'nın kaldırımları alçak ve düzenlidir. İstanbul'da daha yüksek kaldırımlar var.yükseltiden ötürü tramvay yapılamayan bir şehirden bahsediyoruz. Ankara beldelere çok elverişli
O da olabilir aslında. İETT kısaltmaları gökten zembille açıklamadan indiriyorHangi konuda konusu geçti bilmiyorum ama tek ben mi 133GPdeki GPyi istanbul parktan geçtiğinden grand prix sanıyordum
Sahibinden ilan görseli paylaşmak yasak hocam. Mesajınızı silmek yerine resmi sildim. İsteyen kişiye dm yoluyla yollayabilirsinizBuradan bakabilirsiniz. Kişisel bilgileri güvenlik nedeniyle görüntüde revize yaptım.
C-1028 kodu aldıŞuanlık bilinmiyor
Seferleri iptal olmuş ne oldu araca ?
oraya cng tesisi mi inşa ediyorlardı? bir şeyyapmayı planlıyorlardıİkitelli Garajına tır kazı kepçesi getirdi. İnşaat var sanırım içeride
Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.Bir mesajımda yazmıştım . A-288’mi , A-278’mi ne denk gelmişti o gün
. Hem aşırı yavaş sürüyordu , hem de durak boş olmasına rağmen neredeyse duruyordu . Normal hattın aracı alt geçitte o kadar yavaşlamasına rağmen , arkasında kalmaya devam etmişti . Son durağa yaklaşırken , tepede bir anda deli gibi hızlanıp geçti .
Madem böyle sürebiliyorsun , neden bütün yolu 15 kmh ile gittin anlamıyorum .
Evet bunu biliyorum bir kez gördüm fakat depar hattaki araca böyle bir mesaj gelir mi ?Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.
Ne var acaba merak ettimİkitelli Garajına tır kazı kepçesi getirdi. İnşaat var sanırım içeride
Hayır. Otobüste geçenlerde geçerken yerin kazıldığını görmüştüm. Bu kadar büyük garaj asla yıkılmazYıkmazlar dimi garaji
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.