Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Son durakta amirlik varsa eğer her türlü çekilir ama amirlik büyük değilse tabi çünkü şoförler sefer bitimi ihtiyaçlarını görmek için araçtan inip amirliğe gidiyor ve araç boş kalıyor o arada çekilebilir ben hep öyle yapıyorum
Ferahevlerde iş yapacak bir taktik

Konu sahibi
Ben her zaman durağın demirine yaslanıyorum ve telefonla oynuyormuş gibi yapıyorum. Hiç fark edilmiyor biri yaklaşınca alt+tab atıyorum gidiyor fotoğraf. Yolda geçen aracı çekmek kolay zaten önemli olan zamanını tutturabilmek. Kaç kere fotoğraf zamanlama yüzünden bulanık çıkmıştı. Peronlar beni geriyor o yüzden telefonla oynama rpsi işe yarıyor. Eve gelince de kırpıyorum yer ve gökyüzündeki fazlalıkları

Konu sahibi
Ben her zaman durağın demirine yaslanıyorum ve telefonla oynuyormuş gibi yapıyorum. Hiç fark edilmiyor biri yaklaşınca alt+tab atıyorum gidiyor fotoğraf. Yolda geçen aracı çekmek kolay zaten önemli olan zamanını tutturabilmek. Kaç kere fotoğraf zamanlama yüzünden bulanık çıkmıştı. Peronlar beni geriyor o yüzden telefonla oynama rpsi işe yarıyor. Eve gelince de kırpıyorum yer ve gökyüzündeki fazlalıkları
Bir tane kendi kuralım var. Sanayide tamir edilen araçları çekmiyorum. Hastanede fotoğraf çekmek gibi geliyor etik değil bence. Genelde garajdan çıkarken veya seferdeki araçları çekmeyi daha çok seviyorum. Birde şansıma ne zaman fotoğraf çekmek istesem otobüse ya yolcu ışınlanıyor ya da otobüsün önüne bir anda sivil araç geçiyor

En çok foto çektiğim yer olan KSS peronlarda amirlik otobüslerin arkasında olduğu için hiç kimse tarafından gözükmüyor çünkü şoförler de araçtan inmiş oluyor bende fırsatı değerlendiriyorum
şanşlısın be abi

şanşlısın be abi
Aynen öyle Kartaltepe de foto çekmek için çok güzel ama insanlar çok fazla olduğu için her foto da insan çekiyor ve fotolar bozuluyor KSS de öyle bir durum olmadığı için çok iyi oluyor

Konu sahibi
Aynen öyle Kartaltepe de foto çekmek için çok güzel ama insanlar çok fazla olduğu için her foto da insan çekiyor ve fotolar bozuluyor KSS de öyle bir durum olmadığı için çok iyi oluyor
Aynen KSS çok rahat ve sakin yolcu çok olmuyor ama kartaltepe Allâh korusun. Boş olduğu vakit yok anca sabah 7'e pusu kurman gerek
çektiğiniz nesne herhangi bir toplu taşıma aracını andırsa yeter
Kdkckxksksmcmcmmcmcmsmsmdm

Geri
Üst Alt