Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

@Rick Grimes moderatör olmadan önce başkanların olduğu gibi vaatlerin icraatlerin nedir ki?
Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu

Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu
Hayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?

Hayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?
Ulaşım kısmıyla ilgilenen biri olmadığı için tek tek hepsini sildi. Çünkü sarı siteden paylaşım yapmak reklama girdiği için kesinlikle yasak. Önceden ilgilenen biri olmadığı için paylaşılıyordu
Ha bi de ankara dan istanbula yeni araç geliyor kapı kodu ne almıştır acaba?
Şuanlık bilinmiyor

bence ankara da öholarda ötalarda yüksek taban kaldırılmalı alçak taban geçmeli çünkü hem yolcular hem mal sahipleri rahatlar engelli yolcular bebek arabaları için en mantıklısı alçak tabanlı kesinlikle ve model yükseltme

Son düzenleme:
Bir mesajımda yazmıştım . A-288’mi , A-278’mi ne denk gelmişti o gün
. Hem aşırı yavaş sürüyordu , hem de durak boş olmasına rağmen neredeyse duruyordu . Normal hattın aracı alt geçitte o kadar yavaşlamasına rağmen , arkasında kalmaya devam etmişti . Son durağa yaklaşırken , tepede bir anda deli gibi hızlanıp geçti .

Madem böyle sürebiliyorsun , neden bütün yolu 15 kmh ile gittin anlamıyorum .
Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.

Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.
Evet bunu biliyorum bir kez gördüm fakat depar hattaki araca böyle bir mesaj gelir mi ?
Ondan emin değilim işte

Geri
Üst Alt