Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Devamı da avrupadan silivri çatalca küçükçekmece büyükçekmece zaten 39 ilçenin tamamı olacağını düşünüyorum diyecektim adalarda minibüs yok iett dışında minibüslerden istanbul da olmayan ilçelerden sadece adalar da var o yüzden 38 ilçe
Bütün ilçelerde olacağını sanmıyorum. Eğer İzmir'deki İZTAŞIT gibi bir sistem gelmezse olmaz gibi.

Bütün ilçelerde olacağını sanmıyorum. Eğer İzmir'deki İZTAŞIT gibi bir sistem gelmezse olmaz gibi.
Gelir bizde aynısı tekirdağ da 11 ilçede tetus var tamamı da kartlı sistemli 3 ilçede mavi kuşak yeşil kuşak 1 ilçede kartlı sistem var 11 ilçenin tamamı da yeşil kuşak mavi kuşak var 1 ilçede de kartlı olma ihtimali var

Gelir bizde aynısı tekirdağ da 11 ilçede tetus var tamamı da kartlı sistemli 3 ilçede mavi kuşak yeşil kuşak 1 ilçede kartlı sistem var 11 ilçenin tamamı da yeşil kuşak mavi kuşak var 1 ilçede de kartlı olma ihtimali var
Hocam, noktalama ve paragraf kullanarak biraz daha açabilir misiniz? Ne demek istediğinizi anladığımı düşünmüyorum.

Şimdi Tekirdağ'da 3 farklı sistem mi var?

Hocam, noktalama ve paragraf kullanarak biraz daha açabilir misiniz? Ne demek istediğinizi anladığımı düşünmüyorum.

Şimdi Tekirdağ'da 3 farklı sistem mi var?
Evet minibüsler de tetus öho minibüsleri,mavi kuşak yeşil kuşak kent içi minibüsleri,yeşil kuşak mavi kuşak köy minibüsleri var

Anlık

IMG_4641.jpeg

Konu sahibi
Konu sahibi
M3'te kısa kalması normal. Peronları 8 vagonlu peronlara göre yapıldı. Çünkü M3 hattı bir süre 4 vagonla devam ediyor. Yeni vagonlar alınınca 8 vagona dönecek. Ama M9 hattı peronları 4 vagonlu olarak yapıldı. Kısa gelmesini anlayamadım.
M9’un ilk 3 durağı M3 şube hattı olarak inşa edildiğinden 8’li setlere göre yapıldı.

Benim tahminim şiledeki bagajlı otobüsler devam eder sonsuza kadar benim düşüncem bu özel olduğu için ama silivrinin 1 tane kalan bagajlı otobüs var o ne olacak bilinmiyor

Araç değişmiş olacak farklı bir model olucak
Teşekkürler ama şiledeki bagajlı otobüsler neden değişmediği belli zaten renk beyaz özel olacak ama a-892 ne zaman değişir bilinmiyor eğer yeni araç alırsa zaten hem silivri de hem istanbul da da bagajlı otobüsler devri biter

Ama silivri halk otobüsleri neden beyaza boyanmayıpta şiledeki gibi neden özel değiller silivri grubu neden özel bir kooperatif değil mesela

Tuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?

Bakırköy'de kötü olduğunu biliyorum. Şile de zaten Uydukent.
Neresinden kastettiğinize bağlı.

Alt taraflar ve içmeler eh (133P haricinde fakat bu hat çoğunlukla sadece ana arterlerden ilerliyor)

Tepeören’de yeterli gibi

Orhanlı’da TOKİ konutlarında ulaşım yetersiz. Demokrasi Caddesi ve çevresi iyi gibi

Evora-Aydıntepe’de İETT sadece 130E olarak var. Yeterli mi değil mi bilmiyorum fakat şüpheli

Aydınlı’ya yorum yapamam

Akfırat’ta çok yok ama zengin yeri zaten şu an ki hali 132T’nin Pazarları bulunmaması ve 132’nin haftasonları yetersiz kalabilmesi haricinde iyi gibi.

Şifa ve Mimar Sinan’ı @Gebzeli ‘ye sorun

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt