Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
2025 modele İlk defa bindiğim için farklı geldi bana bilmiyordum
Yeni Conecto çok güzelmiş ya. Motor dışında ses gelmiyor araçtan. Sanki elektrikli araçmış gibi süzülüp gidiyor. Özellikle kapılar çok sessiz çalışıyor. Açıldığını bile duymuyorum. Motor sesi de güzel direkt motorun dibindeki koltuktayım cam kenarı doluydu. Bence çok güzel model olmuş

Konu sahibi
Onun dışında kapıların açılıp kapanırken sesinin olmamasını eleştirenleri görmüştüm sizce böyle daha mı iyi yoksa daha mı kötü
Eski Conectolardaki en sevdiğim şey o kapı kapanma uyarı sesiydi fakat şuan çok daha iyi. Zaten ulaşım çok yorucu kapılar da sessiz çalışsın kafa yormasın sürekli aç kapa aç kapa

36V’de A3058’deyim . Kalabalık akılalmaz . A-257 kalksaydı bundan önce belki daha rahat olabilirdi . Arıza vereceğin zamana tüküreyim A-257
36V'de körüklü çalışabilir mi veya hiç çalıştı mı?

36V'de körüklü çalışabilir mi veya hiç çalıştı mı?
1 kez K1646 çalıştı , Pazar günü ( İstek üzerine ) Öncesinde de çalışan araçlar var elbette ama dediğim gibi çoğu deneme amaçlıydı .

İlk sorunun cevabıysa , hayır . Geçtiği yerler çok dar . O yüzden normal hattın azaltılıp , V-1’e odaklanılmasını istiyorum ben . Körüklü çalışabilecek bir depar ama bu seferde normal hattı kullananlar çıldırıyor . O yüzden biz körüklü göremeyiz bu hatta 😀

IMG_20250913_134220.jpg

Merter'den selamlar herkese

Eski Conectolardaki en sevdiğim şey o kapı kapanma uyarı sesiydi fakat şuan çok daha iyi. Zaten ulaşım çok yorucu kapılar da sessiz çalışsın kafa yormasın sürekli aç kapa aç kapa
Körüğü çok gıcır gucur etmese güzel araç. Otokar Kent XL’de hiç gıcırdama duymadım

Körüğü çok gıcır gucur etmese güzel araç. Otokar Kent XL’de hiç gıcırdama duymadım
Yt'den Eshot'taki Körüklü Kent' seyahat videolarını izlediniz mi bilmiyorum onların bazılarında var gıcırdama.Bu kent xl'ler de inşallah hayal kırıklığına uğratmaz bir süre sonra ama bakalım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt