Neocity 80T gözüküyor A-988'de 90 draman bölgesine geçmişti. Belkide aynı bölgelerdir bilmiyorumEskiden bu hatta A-1130 Neocity vardı ondan sonra A-988 geçti şimdi de E1060
Neocity 80T gözüküyor A-988'de 90 draman bölgesine geçmişti. Belkide aynı bölgelerdir bilmiyorumEskiden bu hatta A-1130 Neocity vardı ondan sonra A-988 geçti şimdi de E1060
Yeni Conecto çok güzelmiş ya. Motor dışında ses gelmiyor araçtan. Sanki elektrikli araçmış gibi süzülüp gidiyor. Özellikle kapılar çok sessiz çalışıyor. Açıldığını bile duymuyorum. Motor sesi de güzel direkt motorun dibindeki koltuktayım cam kenarı doluydu. Bence çok güzel model olmuş2025 modele İlk defa bindiğim için farklı geldi bana bilmiyordum
Eski Conectolardaki en sevdiğim şey o kapı kapanma uyarı sesiydi fakat şuan çok daha iyi. Zaten ulaşım çok yorucu kapılar da sessiz çalışsın kafa yormasın sürekli aç kapa aç kapaOnun dışında kapıların açılıp kapanırken sesinin olmamasını eleştirenleri görmüştüm sizce böyle daha mı iyi yoksa daha mı kötü
Bunu yazdıktan hemen sonra metrobüs köprüsündeyken Isuzu gördüm hemen telefona yapıştım. Akşama paylaşacağımIsuzular hep karşıya gidiyor![]()
Belediye araçları artık Ford ,Otokar gibi markalardan alınıyor. Tamamen yerliye geçildi.Ben diyeceğimi dedim, Mercedes'e ayıp ettiler.
Belediye araçları artık Ford ,Otokar gibi markalardan alınıyor. Tamamen yerliye geçildi.
36V'de körüklü çalışabilir mi veya hiç çalıştı mı?36V’de A3058’deyim . Kalabalık akılalmaz . A-257 kalksaydı bundan önce belki daha rahat olabilirdi . Arıza vereceğin zamana tüküreyim A-257
1 kez K1646 çalıştı , Pazar günü ( İstek üzerine ) Öncesinde de çalışan araçlar var elbette ama dediğim gibi çoğu deneme amaçlıydı .36V'de körüklü çalışabilir mi veya hiç çalıştı mı?
Eskişehir’de üretiliyor, fabrika Koç’a aitFord Amerikaların ait hissesi yerli ye ait
Körüğü çok gıcır gucur etmese güzel araç. Otokar Kent XL’de hiç gıcırdama duymadımEski Conectolardaki en sevdiğim şey o kapı kapanma uyarı sesiydi fakat şuan çok daha iyi. Zaten ulaşım çok yorucu kapılar da sessiz çalışsın kafa yormasın sürekli aç kapa aç kapa
Eskişehir’de üretiliyor, fabrika Koç’a ait
Yt'den Eshot'taki Körüklü Kent' seyahat videolarını izlediniz mi bilmiyorum onların bazılarında var gıcırdama.Bu kent xl'ler de inşallah hayal kırıklığına uğratmaz bir süre sonra ama bakalımKörüğü çok gıcır gucur etmese güzel araç. Otokar Kent XL’de hiç gıcırdama duymadım
Kocaeli’nde otobüs mü üretiliyor?Sadece eskişehir değil belki kocaeli de üretiliyor zaten
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.