Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

bir telefona yüklemek bence büyük bir açık yaratıyor. ben telefonuma belki yükleyemiyorum uygulamayı ne yapacağım? qr'ın nfc ile değiştirilmesi konusuna katılıyorum ama
Ayrıca bu tarz durumlarda internet bağlantısı zorunlu oluyor. O an internet paketimiz bitmiş olabilir. Ya da öğrenci kardeşlerimizin paket yaptıracak durumu olmayabilir. Otobüse mi binemeyecekler

Qr değilde yakında tüm telefonlarda NFC sistemi olmuş olucak.

Telefonu yaklaştırıp geciceksin temassiz şekilde.

Akbil vardı eskiden metal :)

O nasıl bittiyse kartlarda biticektir
Bence çok yanlış bir yaklaşım bu. Her ne kadar böyle sistemlerin olmasını desteklesem de elektronik harici bir sistemin her zaman olması gerekiyor.

Ayrıca her telefonda (yeni bile olsa) NFC bulunmuyor.

Bu arada yok kullanmıyorsun demeyin, kendim de telefondan kullanıyorum (telefonu öne vermişliğim bile var, ilk zamanlarda)

illa engelli veya yaşlı, anne mi olalım?

Düz çinko karbon vatandaş'a ücretsiz olmasını talep ediyor arkadaşimiz.
Evet personeller bedava çalışıyor araçların bakımı bedava yakıtta bedava sanki bide dünyada ekonomik olarak en üst sıradayız gibi konuşuyorsunuz

Realist bı fikir değil ama ideal olarak mantıklı bı istek.

Şuan olmayabilir ama bı gün toplu taşıma'nin ücretsiz olmasi gerekiyor diyor...

Ki bence de imkansiz en fazla popülizm yapıp annelere vs bedava yapiyolar
Anneye , yaşlıya bedava olayı zaten yeterince saçma ama dediğim gibi , gelecekte eğer para denilen şey ortadan kaybolursa mantıklı olabilir (!)

Durumu belli belediyenin . Bırakın ücretsizi , %100 zam gelse yine otobüs alamayacaklar belliki . Mümkünatı yok o kadar giderin , sadece belediye tarafından karşılanmasına

%100 zam gelse yine otobüs alamayacaklar belliki . Mümkünatı yok o kadar giderin , sadece belediye tarafından karşılanmasına
Demek ki belediye ile yürümüyor bu otobüs sistemi...

Tamamen özelleştirme düşünülüyor mu acaba?
İETT özel bi şirkete satılır + öho sistemi de devam eder.

Kâr edemeyen öho hatları da Îett'nin yeni özel sektör sahibi sübvanse etsin🤔

Geri
Üst Alt