Sen diyince farkettim briaz benziyor. Araçta yanlış hatırlamıyorsam ön tarafında geçici plaka vardıMakyajlı kasaları hep birbirine mi benzetiliyorlar bana mı öyle geliyor
Sen diyince farkettim briaz benziyor. Araçta yanlış hatırlamıyorsam ön tarafında geçici plaka vardıMakyajlı kasaları hep birbirine mi benzetiliyorlar bana mı öyle geliyor
Hocam ben en son attığımda insan görünmüyordu sıkıntı olmaz değil miEkli dosyayı görüntüle 83494
Fotoğraflarımı takip eden üyelerimiz için neden yaptığımı açıklayacağım. Bu fotoğraflarda çıkan insanları onlardan izinsiz çekiyoruz (belki o an orada olduğunu gizleyen birinin fotoğrafta çıkması vs). Bir insanın fotoğrafını izinsiz çekip paylaşmak KVKK'yı delmek demektir. Fotoğraflarda çıkan kişinin dava etme hakkının olduğunu ve bu riski almak istemediğimden kafalarını blurluyorum (ki bunu çokça söylemiştim zaten)
Sıkıntı olup olmadığını avukat olmadığım için tam bilmiyorum fakat ben direkt bu riske girmiyorum özgürsünüz paylaşmakta. Belki de gerçekten KVKK'ya girmiyordur. Hukukla ilgilenen uğraşan arkadaşlar daha iyi bilirHocam ben en son attığımda insan görünmüyordu sıkıntı olmaz değil mi
Duraktaki ekranlarda aktarma imkanları genelde yazmıyor
3 Eylülden bu yana çok geç oldu ama şimdi geldi aklıma görseli bırakıyorum. Yeni çektim. Dediğim gibiymişResim oluyor. Metro resmi metrobüs YHT Marmaray gibi. Hatların yanında
Yanlış mesajı alıntılamışım bu olacaktıDirek hiçbirşey yok. 50’li hatlarda genelde yok gözlemlediğim kadarıyla
37T 36G gibi hatlarda yazıyordu aktarma imkanları ama attığın mesajda da olduğu gibi bazı hatlarda yok ben bu duruma 50’li lerde rastlıyordum sanırım yeni hatlarda nereye aktarma yapılacağı yazılammışYanlış mesajı alıntılamışım bu olacaktı
Benim gözüme çarpan görsel buydu. Yoksa hala yanlış çalışıyor. 79K hattına vapur resmi koymuşlar vapuru bırak denizi bile görmüyor hat. 98H 98 98KM H-3 gibi hatlarda metroya gidiyor fakat onlara da konulmamış. Bilinçaltımda doğru hatırladığım için attım çok eksiği var hala37T 36G gibi hatlarda yazıyordu aktarma imkanları ama attığın mesajda da olduğu gibi bazı hatlarda yok ben bu duruma 50’li lerde rastlıyordum sanırım yeni hatlarda nereye aktarma yapılacağı yazılammış
79K ile vapur aktarmasını M3’ten yaparsın diyr düşünmüş olabilirler. Dolaylı yoldan da olsa aktarma yapmış oluyoesun 79K’den diye düşünülmüş sanırımBenim gözüme çarpan görsel buydu. Yoksa hala yanlış çalışıyor. 79K hattına vapur resmi koymuşlar vapuru bırak denizi bile görmüyor hat. 98H 98 98KM H-3 gibi hatlarda metroya gidiyor fakat onlara da konulmamış. Bilinçaltımda doğru hatırladığım için attım çok eksiği var hala
Bence Tertemiz bir MAN geldi işte hem değişiklik oldu hem de daha iyi olduAslında b-1744'ün mal sahibi keşke man almayıp ta cobra ve ya bmc ya da otokar alsaydı daha iyiydi neden man tercih etti mal sahibi
D-050 gibi ötis’e dahil olmayanlar varnormalde sizde öholarda yaş sınırı vardı madem neden a-892 satılmıyor ve ya mahkemelik olmuyor ve ya neden el çekmiyor ceza yemiyor mal sahibi için
D-050 gibi ötis’e dahil olmayanlar var
İett’nin İUAŞ’ın yerine kurduğu özel taşımacılık işletim sistemiÖTİS NEDİR YANİ
zaten silivrinin kullandıkları bağlı olanlar mavi ulaşım aş ve iettİett’nin İUAŞ’ın yerine kurduğu özel taşımacılık işletim sistemi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.