Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ben İETT Akia'larına her gün biniyorum.Araca bindiğimde şoför gaza yüklenince araç hızlıca hareket ettiği için sarsılmayayım diye hemen ilerlerken bir anda bir yere tutunmaya çalışıyorum.Hatta bugün bana baktılar öyle yaptığımda.Arka kapının orası çok dar.Ve arka ikilinin cam kenarı diz mesafesi dar yine.Ne seviyorum ne sevmiyorum bu araçları

Konu sahibi
Ekran görüntüsü 2025-09-24 184454.png

İbb yoneticisinin dediğine göre ;

*M7 K.s.s. hastanesi - Esenyurt etabının zemini metroya uygun çıkmamış:censored:
*O yüzden o etapta projelendirme devam ediyormuş. Muhtemelen Hastane - Tahtakale - Ispartakule kısmı viyaduk olucak sonradan yer altına giricek gibi. Umarım 2026 öncesi inşaat başlar...

* M1b Halkalı-Kirazlı etabında ise yüklenici firma ile konuşulmuş 2026'da yapım hızlanıcakmış muhtemelen Tbm'ler kazıya başlayacak..
m7 ve m4'ün m1 gibi bölünmesi lazım bir yerde

"Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Mahallesi, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Giriş-Çıkış Ve Bağlantı Yolları Geometrik Düzenleme İnşaatı işine ait çalışmalar süresince;

Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Caddesi güzergahı, Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi mevkiinde çalışmalar nedeniyle trafik akışı 29.09.2025 tarihinden itibaren 30 gün boyunca alternatif güzergahlardan sağlanacaktır"

Arada ufakta olsa trafik iyilestirme çalışması görmek sevindirici☺️

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt