Küçükçekme - Sefaköy - Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler her zaman trafikli acil çözüm gerekiyor beyaz masa'ya vs şikayet edilmeli...Şirinevler sabah da böyle, akşam da böyle.
M20 metro hattı şart oğlu şart valla umarım yapılır...
Küçükçekme - Sefaköy - Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler her zaman trafikli acil çözüm gerekiyor beyaz masa'ya vs şikayet edilmeli...Şirinevler sabah da böyle, akşam da böyle.
Bakırköy'de beterdi yaw
Bizim starcity yenibosna falan berbat şuan
YokuşçıkamıyorumbusHayırrr
m7 ve m4'ün m1 gibi bölünmesi lazım bir yerdeİbb yoneticisinin dediğine göre ;
*M7 K.s.s. hastanesi - Esenyurt etabının zemini metroya uygun çıkmamış
*O yüzden o etapta projelendirme devam ediyormuş. Muhtemelen Hastane - Tahtakale - Ispartakule kısmı viyaduk olucak sonradan yer altına giricek gibi. Umarım 2026 öncesi inşaat başlar...
* M1b Halkalı-Kirazlı etabında ise yüklenici firma ile konuşulmuş 2026'da yapım hızlanıcakmış muhtemelen Tbm'ler kazıya başlayacak..
Silivri'deki Otokar'lar Devebağırtan Yokuşu'nu bence iyi çıkıyor.Yokuşçıkamıyorumbus
çift katlı ultra lf 12D-126'yı yanlışlıkla Akia yapmışlar. Araç 2020 Cobra.
Ekli dosyayı görüntüle 83181
benim bahsettiğim karsan bredalardı ama o nasıl bir yokuş ismiSilivri'deki Otokar'lar Devebağırtan Yokuşu'nu bence iyi çıkıyor.
Büyükçekmece'den başlayıp Tüyap'ta biten yokuş.benim bahsettiğim karsan bredalardı ama o nasıl bir yokuş ismi
DeğillerBu arada Yunus ile Autobus aynı kişiler mi ??değilseler komik olacak ama bana öyle geldi gibi
Tamam özelden yazacaktım o yüzden sildimDeğiller
Sorun değil. Kimin birden fazla hesabı olduğunu görebiliyorumTamam özelden yazacaktım o yüzden sildim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.