Kocaeli’nde otobüs mü üretiliyor?
Kocaeli de sadece Isuzu üretiliyor
Kocaeli’nde otobüs mü üretiliyor?
Yalnız yeri burası değil git ankara şehiriçi ulaşım başlıklarına yaz.EGO 5 Adet 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO G (KÖRÜKLÜ DİZEL) almıştır
A-1529 yeni araç mı alacakEee ben o zaman A-1529 şöforüne bu durumu söyleyeyim ona göre secsin aracını
Evet düşüncesi var 1-2 sene içinde yeni conecto almayı planlıyor 2011 model araç ya 15 senesi dolacakA-1529 yeni araç mı alacak
Yine O1269 ve yine saçma salak bir olay daha
Yolcu araçtan inmiyor ne demektir ya hahahahahahahhahaYine O1269 ve yine saçma salak bir olay daha![]()
hattı ısrarla ring sanan 65 yaş üzeri şahıs olabilir. Ya da uyuyakalmış yolcuyu şöför gazi havasından ötürü uyandırmamış olabilirYolcu araçtan inmiyor ne demektir ya hahahahahahahhaha
Isuzu yılmazlara gittim 2 Adet daha 2024MODEL CİTİPORT daha varmış2024 Model Citiport'lar 6 taneymiş bu arada çok değilmiş
Yani 2 tane daha 2024 Citiport mu geliyor ?Isuzu yılmazlara gittim 2 Adet daha 2024MODEL CİTİPORT daha varmış
Koskaca kurum niye teker teker alsın ? ama marka testi için beş er beş alırsa olur meşale 5 connecto 5procity tr citiportİETT mesela EGO gibi azar azar ama sık sık otobüs alımı yapsa nasıl olur ? Şimdi EGO 16 Körüklü Conecto almış onu görünce aklıma geldi
50 60 kurtarmaz en az yüz zaten araçlar teslim alınca citarolar şutlarlar kötü olanlarıSayı 50 60 falan da olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.