Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Ekli dosyayı görüntüle 79954
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam 🥲
(Yedek Parça sıkıntısı olmasa isterdiniz demi bundan İstanbulda)
Lütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyor

Lütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyor
Katılıyorum burası İzmir sayfası değil.ESHOT bizi ilgilendirmiyor ama saygı duyuyoruz.

Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Ekli dosyayı görüntüle 79954
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam 🥲
(Yedek Parça sıkıntısı olmasa isterdiniz demi bundan İstanbulda)
Eski kasa güleryüzümüz buna benziyor zaten. Elalemin aracına gerek yok bizimki varken

Özellikle İzmirlilerden @Atabey İstanbul başlıklarını çok karıştırıyor Ben demiyorum ki diğer farklı İllerde oturan forumdaşlar tabiiki yazsın ama çok abartmayın

M9 + M3 metro hatları yapılmasına rağmen 98 ve 98'li hatlar neden kısaltılmadı bilgisi olan var mı?

En azından 5-10 durak bile kısalsa iyi olurdu trafikten bı nebze kurtulurdu araçlar.
Durakta bekleme süresi de azalirdi 🚇
M3 uzatılmadan ve M9 yapılmadan önce anca yeten metro araçlarına yeni alım henüz yapılmadığı için olabilir.

Şu an iki metro da kapasite üstü çalışıyor, yeni metro araçları gelmeden bu hatlar kısalmazlar.

M3 uzatılmadan ve M9 yapılmadan önce anca yeten metro araçlarına yeni alım henüz yapılmadığı için olabilir.

Şu an iki metro da kapasite üstü çalışıyor, yeni metro araçları gelmeden bu hatlar kısalmazlar.
Keşke M7’ye de aynı muameleyi gösterse İETT. O da kapasitesinin üzerinde çalışıyor

Isuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.

2024 Kasaya kadar olan ön taraflar kat kat daha iyi ve daha nazik duruyor. 2025 kasa da ön taraf çok kaba kalın 2013 Kasa Güleryüz gibi duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 79941

Ekli dosyayı görüntüle 79938
İzmir'deki mavi Novociti'ler bence daha da kötü. Araçta ön alan çok kısıtlı olmasına rağmen etikete boğmuşlar aracı resmen. İBB ÖHO araçları daha şık duruyor onların yanında.

Haklıliginiz var ama 98 hattının Küçükçekmece ve Bakırköy kısmı aşırı trafikli bir bölge...

Fenertepe - Sefaköy(Merkez) olmalı bence.
Son 10-15 durak kısılabilir..
çünkü çok uzun sürüyor hat süresi çoğu zaman...

Duraklarda çürüyor insanlar...
Daha kısa rotada daha çok sefer yapabilir..😑

Son düzenleme:
Konu sahibi
İzmir'deki mavi Novociti'ler bence daha da kötü. Araçta ön alan çok kısıtlı olmasına rağmen etikete boğmuşlar aracı resmen. İBB ÖHO araçları daha şık duruyor onların yanında.
Makyajlama işini en iyi Temsa Avenue Plus LF yaptı bence. Aracı çok değiştirmedi de hem de daha güzel durdu makyajlı hali. Isuzu kardeş ısınamadık senle maalesef. Ön taraftaki naif, sempatik ve kibar görüntüsünü yerini daha sert ve kaba görüntüye bıraktı 🥲 :cry:

Konu sahibi
Fenertepe - Sefaköy(Merkez) olmalı bence. Son 10 durak kisilabilir çünkü çok uzun sürüyor hat süresi çoğu zaman...
Başakşehirdeki ayrılıkları saymazsak 98KM var zaten. Sanayi sitelerinde farklılık var ama iki hattı aynı yerde bitirmek mantıklı olmaz bence

Haklıliginiz var ama 98 hattının Küçükçekmece ve Bakırköy kısmı aşırı trafikli bir bölge...

Fenertepe - Sefaköy(Merkez) olmalı bence.
Son 10-15 durak kısılabilir..
çünkü çok uzun sürüyor hat süresi çoğu zaman...

Duraklarda çürüyor insanlar...
Daha kısa rotada daha çok sefer yapabilir..😑
Hocam bölge değiştirirken km sistemine bakıyorlar ama 98 hattını kisaltirlarsa bu onların aleyhine olmayacak mı

Geri