Evet hocam herhangi bir Akia Ultra LF12 fotoğrafı. İETT'nin olmasın yeterb-1507 gibi araçlar dimi ilk benden gelsin bu forumun fotosu
Tamam hocam bende birsürü araç varEvet hocam herhangi bir Akia Ultra LF12 fotoğrafı. İETT'nin olmasın yeter
Tamam anladım paylaşabiliriz yani okey foto atacam sadeceTüm markaların modellerine başlık açtım. Oraya ilgili fotoğrafları paylaşabiliriz. Konuşma sohbet dönmesin yeter. Fotoğraf paylaşımı olsun yeterli
Teşekkürler hocam bilgilendirme içinYeni açılan marka fotoğrafları konularındaki görseller hakkında yorum veya görüşünüzü bildirecekseniz lütfen şu adımları izleyin
(Mesajlarınızı silmek istemiyorum)
1) Alıntı tuşu
Ekli dosyayı görüntüle 80580
2) Random sohbet veya ÖHO sohbete girip Alıntı Ekle'ye basarak fotoğraf konuları dışında görüşlerinizi bildirebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 80581
Ben dedim niye favorim akia cünkü daha rahatVallahi Akia'lar iyimiş ya şuan B5027'deyim içim dışına çıktı yol bozukluğunda sanki masaj koltuğu gibi
Evet Akia'da sert fren yapsan bile hissetmiyorsunConecto'dan da iyi olabilir bu arada. Tümsekten geçerken ikiye bölünecek gibi oluyor Conecto
Conectolar kötümü o kadar o konuda yaConecto'dan da iyi olabilir bu arada. Tümsekten geçerken ikiye bölünecek gibi oluyor Conecto
Maalesef akia'dan daha kötü durumdaConectolar kötümü o kadar o konuda ya
Daha narin araçConectolar kötümü o kadar o konuda ya
Diğer motoru cummins olmayan araçlarda bu canlılık yok bilmiyorum benim gibi düşünen var mıBen bu BMC'leri özellikle B5xxx leri sesinden dolayı seviyorum kickdown yapınca çok seviyorum cummins olduğu için
Ayaktaysan acımıyorEvet Akia'da sert fren yapsan bile hissetmiyorsun
Bu kadar nadir fotoğraf ise TCV başlığına da beklerim hocamC-1882'nin ilk ve tek fotoğrafı. (Hiçbir sitede bulamadım. Meğer ben çekmişim.)
98H -> C-1882
Ekli dosyayı görüntüle 8063028 Şubat 2022 -Kuyumcukent
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.