Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Tüm markaların modellerine başlık açtım. Oraya ilgili fotoğrafları paylaşabiliriz. Konuşma sohbet dönmesin yeter. Fotoğraf paylaşımı olsun yeterli
Tamam anladım paylaşabiliriz yani okey foto atacam sadece

Konu sahibi
Yeni açılan marka fotoğrafları konularındaki görseller hakkında yorum veya görüşünüzü bildirecekseniz lütfen şu adımları izleyin (Mesajlarınızı silmek istemiyorum)

1) Alıntı tuşu

Ekran görüntüsü 2025-09-06 220820.png

2) Random sohbet veya ÖHO sohbete girip Alıntı Ekle'ye basarak fotoğraf konuları dışında görüşlerinizi bildirebilirsiniz

Ekran görüntüsü 2025-09-06 220832.png

Yeni açılan marka fotoğrafları konularındaki görseller hakkında yorum veya görüşünüzü bildirecekseniz lütfen şu adımları izleyin
(Mesajlarınızı silmek istemiyorum)

1) Alıntı tuşu

Ekli dosyayı görüntüle 80580

2) Random sohbet veya ÖHO sohbete girip Alıntı Ekle'ye basarak fotoğraf konuları dışında görüşlerinizi bildirebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 80581
Teşekkürler hocam bilgilendirme için

Ben bu BMC'leri özellikle B5xxx leri sesinden dolayı seviyorum kickdown yapınca çok seviyorum cummins olduğu için
Diğer motoru cummins olmayan araçlarda bu canlılık yok bilmiyorum benim gibi düşünen var mı

Bugün anadolu otobanında sultanbeyli taraflarında yepisyeni plakasız BMC Procity’ler gördüm. Ön tabelasında kayan yazı olarak BMC Otomotiv yazıyordu. Bir ÖHO’nun garajı vardı sultanbeyli taraflarında hatırlıyorum ama hangi şirket çıkaramadım

Konu sahibi
Geri
Üst Alt