En azından X işaretli saatlerde Ataköy'den geçer diye seferler yapabilirler.
Bu araca İzmirliler bir iyi diyor bir çok abartılıyor diyor izmirli forumdaşlar seviyormusunuz nasıl sizce?Sık sık arıza veriyormuş heralde bence o da daf motorundan dolayı daf motoru sıkıntıOtokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Ekli dosyayı görüntüle 79954
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam
(Yedek Parça sıkıntısı olmasa isterdiniz demi bundan İstanbulda)
urbino 3 körüklüler hobbitler için yapılmış, diz mesafesi yok tekerlek üstü koltuklardaOtokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam
motor değil de kapı çok arıza veriyormuşBu araca İzmirliler bir iyi diyor bir çok abartılıyor diyor izmirli forumdaşlar seviyormusunuz nasıl sizce?Sık sık arıza veriyormuş heralde bence o da daf motorundan dolayı daf motoru sıkıntı
belki böyle bir şey yaparlar, çözüm masasına yazalımSeferi çok olan Bakırköy hatlarında bu (-1) şeklinde uygulanabilir:
89B-1 Hattı da Ataköy'den Bakırköy'e geçirilebilir.
98-1 Fenertepe - Ataköy/Bakırköy
98AB-2 Atakent - Ataköy/Bakırköy
98B-1 Kuyumcukent - Ataköy/Bakırköy
98H-1 Metrokent - Ataköy/Bakırköy
98S-4 Yarımburgaz - Ataköy/Bakırköy
Şirinevler - Sinan Erdem - Ataköy 3.4.11 Kısım - Makbule Atadan - P.Blok - Zuhuratbaba - Ziraat Odası - Bakırköy - Yeşil Kıbrıs - Klinik - Dikilitaş - Klinik - Şekerevler - Yüce Tarla - P.Blok - Makbule Atadan - Ataköy 3.4.11 Kısım - Şirinevler
İett aldığı çoğu araçlar çok yakışıklı Otokarlar oldun Bredalar olsun bu onların yanında hiç bir şey Bmcler olsunOtokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Bir tekerleği tavanında , bir tekerleği motor kısmında Otokar , sürüne sürüne yanıma gelse ;Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Abi tamam bak ben de sevmiyirum ben Körüklüde Conecto K ve OtokarBir tekerleği tavanında , bir tekerleği motor kısmında Otokar , sürüne sürüne yanıma gelse ;
Hiç düşünmez Otokar’a binerdim . Bu ne la ? Bunun neresi yakışıklı ?
Hatta fikrimi değiştirdim, Otokar’ın ön panelden itibaren paramparça olsa , yine Otokar’a binerdim . Gram albenisi yok , şu tipe bak !
Eskiden benim hattımda da körüklü çalışsın diye binbir takla atıyordum , eğer buna benzeyen bir şey verselerdi , bunu tüm mahalle taşlardı .
3 saatte bir otobüs çalışsa ve binmek istediğim saatte bu gelseydi eğer karşıma , sonraki otobüsü beklerdim .
Hatta Adalar’da çalışmış , harabeye dönmüş 4 kişilik araçlar bile , bundan daha çok katlı sağlardı . 5 tanesini tren vagonu gibi birbirine bağlardık .
Akbilim , bu otobüse kendinin basıldığını görse ; içine doğru katlanıp kendini imha ederdi .
Yürüdüğüm yere , tekerleğinin ucu değmiş bile olsa , bir daha asla o caddeyi kullanmazdım . Ülke değiştirirdim .
Bunun üretildiği fabrikaya 1500km’den uzak olmasaydım ,boyut değiştirirdim .
Lütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyorOtokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Katılıyorum burası İzmir sayfası değil.ESHOT bizi ilgilendirmiyor ama saygı duyuyoruz.Lütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyor
Eski kasa güleryüzümüz buna benziyor zaten. Elalemin aracına gerek yok bizimki varkenOtokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Ben eshota saygo duymuyorumKatılıyorum burası İzmir sayfası değil.ESHOT bizi ilgilendirmiyor ama saygı duyuyoruz.
Özellikle İzmirlilerden @Atabey İstanbul başlıklarını çok karıştırıyor Ben demiyorum ki diğer farklı İllerde oturan forumdaşlar tabiiki yazsın ama çok abartmayınLütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyor
M3 uzatılmadan ve M9 yapılmadan önce anca yeten metro araçlarına yeni alım henüz yapılmadığı için olabilir.M9 + M3 metro hatları yapılmasına rağmen 98 ve 98'li hatlar neden kısaltılmadı bilgisi olan var mı?
En azından 5-10 durak bile kısalsa iyi olurdu trafikten bı nebze kurtulurdu araçlar.
Durakta bekleme süresi de azalirdi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.