Veliler özel araçlarıyla çocuğu okula bırakmasın diye yapılıyordur amaHer sene okulların ilk günü bedava yapıyorlar. Bence gereksiz ama neyse
Buna rağmen trafik yoğunluğu %90'lara çıkıyor malesef
Veliler özel araçlarıyla çocuğu okula bırakmasın diye yapılıyordur amaHer sene okulların ilk günü bedava yapıyorlar. Bence gereksiz ama neyse
Bence sadece öğrencilere pazartesileri bedava yapabilirlerSonuçta öğrenciler 1 gün okula gitmiyorlar. Yılın geri kalan her günü gidecekler. 1 gün gitseler neyse. Zaten okulun ilk günü okula giden öğrenci sayısı azdı benim yıllarda şuan nasıldır bilmiyorum ama. Daha çok zaten yoğunluğun olduğu yere birde ücretsizciler için ekstra yoğunluk yaratan hareket
Yine gereksiz çünkü abonman zaten bedava gibi bir şey. Bugün abonman yapmayan yarın yine yapacak. Tamamen gösteriş amaçlıBence sadece öğrencilere pazartesileri bedava yapabilirler
Abonman ne kadar ki? Ben hiç abonman yaptırmadım. TL bazında görmek bana daha gerçekçi geliyor. Hem turnikenin yetersiz bakiye diye bağırıp rencide etmesi ayrı güzel onun yaşattığı adrenalinle her şey yapılırYine gereksiz çünkü abonman zaten bedava gibi bir şey. Bugün abonman yapmayan yarın yine yapacak. Tamamen gösteriş amaçlı
YTÜ öğrenci hattıdır kendisiGezmek için ideal bir hat .
129 L - Görünen o ki hiç durmadan gidiyor . Gezmek için güzel bir hat tüm gün karşıda gezdikten sonra akşam bu otobüsle dönebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 80936
Ekli dosyayı görüntüle 80937
381 TL 200 Basım. Çok karlı hala kullanıyorum abonmanı. 15 gün sonra bitecek hakkım, 99 basım hakkım kaldıAbonman ne kadar ki? Ben hiç abonman yaptırmadım. TL bazında görmek bana daha gerçekçi geliyor. Hem turnikenin yetersiz bakiye diye bağırıp rencide etmesi ayrı güzel
Sadece öğrenci (indirimli kartlara) bedava olan sistem yapsalar çok daha mantıklı olurSonuçta öğrenciler 1 gün okula gitmiyorlar. Yılın geri kalan her günü gidecekler. 1 gün gitseler neyse. Zaten okulun ilk günü okula giden öğrenci sayısı azdı benim yıllarda şuan nasıldır bilmiyorum ama. Daha çok zaten yoğunluğun olduğu yere birde ücretsizciler için ekstra yoğunluk yaratan hareket
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.