Master veya VisaCard'ı validatöre okutunca ne kadar para alıyor bilen var mı? Tam bilet 27 TL normalde bu fiyattan daha yüksek alıyordur
40-50 bandında bir fiyat çekiyordu diye hatırlıyorumMaster veya VisaCard'ı validatöre okutunca ne kadar para alıyor bilen var mı? Tam bilet 27 TL normalde bu fiyattan daha yüksek alıyordur
Teşekkür ederim40-50 bandında bir fiyat çekiyordu diye hatırlıyorum
Yok bir tane garaj var otoban kenarında bir sürü temsanın midibüsün olduğu oraya gidiyorlardı gsliba bir tanedi rampadan çıkıp onun yönüne dömmüştü çümküOrası BMC FSM Demirbaş bayisi.
Otokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.M*rcedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.
BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
tr pazarında rekabet var bence. tek sorun ekonomik kriz herkesin içinden geçtiği için tek alınabilecek marka bmcOtokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.