Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İstanbul daki otobüs satış bayiler yakalar

Avrupa yakası : mercedes benz hoşdere fabrikası ( fabrika olduğu için yeni mercedes almak için mal sahipleri rahat alabilirler ),Atalay otokar ( aynı mercedes fabrikasında olduğu gibi ),ısuzu örnek oto ( aynı mercedeste olduğu gibi
Anadolu yakası : bmc-karsan-temsa fsm demirbaş ( yine aynı mercedeste olduğu gibi ) onun dışında anadolu yakasında neler var diye yazın

M*rcedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.

BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
Otokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.

Otokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.
tr pazarında rekabet var bence. tek sorun ekonomik kriz herkesin içinden geçtiği için tek alınabilecek marka bmc

Bostancı dan Bakırköy'e deniz otobüsü yok galiba eskiden vardı . Gezmeye giderken sık sık kullanırdım.Neden kaldırdılar acaba Marmaray var diye mi ? Üzücü .

Geri
Üst Alt