Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Rezil oldum mu diye güvenlik kameralarını çok araştırdım da çok şükür o kombinle hiçbir kameraya yakalanmamışım :D😅 ATM kamerasında vardır illa ama o da yayınlanmadı hiçbir sitede

Yaşadığın olaya bak ** . Geçmiş Olsun Tekrardan Hocam . Sana Bir Şey Olmamış ya O Kadar Yeter. Moderatörsüz Yaşayamayız Biz 😀

"ALTUR TURİZM." 'e ait çalışan ve hizmet veren "TR 34 LCL 724." plâkalı "TEMSA SAFİR PLUS." marka model servis otobüsü bizlerle.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿Ekli dosyayı görüntüle 61789Ekli dosyayı görüntüle 61790
Bizim eski evde Kayaşehir 7. Bölge'nin orada eskiden Altur'un yeni Tourismo'su parkediyordu ama artık yeni Man Lions Coach'ı parkediyordu sizinde evinizin yakınlarında parkeden Altur gördüyseniz hangi araç yazabilirsiniz

Konu sahibi
Yaşadığın olaya bak ** . Geçmiş Olsun Tekrardan Hocam . Sana Bir Şey Olmamış ya O Kadar Yeter. Moderatörsüz Yaşayamayız Biz 😀
Çok teşekkür ederim hocam. Korkunçluğunu anlatmak için başka açı buldum. Araç ve arkadaki sarı atmde para çektiğim yer. (yazmayı unutmuşum. Kart içinde kalınca ATM KYK kartımı yutmuştu. 1 Hafta yeniden çıkarmakla uğraşmıştım. )

Ekran görüntüsü 2025-09-06 114025.png

M11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi🤔

Metro muhtemelen 29 Ekim'e yetiştirilecek.
İett'de şimdiden ayarlamali besleme veya kesilecek hatları 🚨🚊

M11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi🤔

İett sever hat iptal etmeyi onun için bence olur öyle şeyler. Belki 336M seyrekleştirilir

Konu sahibi

H-3 hattı iptal olursa olur

Konu sahibi
Ne memnuniyeti ya yokuş çıkamayan kağnı gibi araçlarda yolculuk yapıyoruz.

Öho'larda ne denetim var ne de ceza.

Salmislar kendi hallerine bakım vs yapmiyolar araçlar yanıyor hep:(
Bu oranı nereden uyduruyorlar acaba ? Çevremde tanıdığım kimse memnun değil . Anlamıyorum bir türlü

Geri
Üst Alt