Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Umarım Alibeyköy gibi bir şey yapmazlar
Sanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum.

Bu arada Uzunçayır'da peronlar hazırda bekliyor şu an. Oradaki minibüs duraklarını da İETT peron alanına ekleyip alanı genişletmişler.

Sanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve Minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum.

Bu arada Uzunçayır'da peronlar hazırda bekliyor şu an. Oradaki minibüs duraklarını da İETT peron alanına ekleyip alanı genişletmişler.
Keşke daha yakına getirselerdi para ve vizyom olsa benim dediğimi yaparlardı

Sanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum.

Müjdat Gezen sanat Merkezi’nin karşısından çıkan yola durak yapılabilir belki

Bence bu araçlarda en arkadaki cam dışarıdan içerisini gözüktürecek şekilde olmasa daha iyi olur.Ya temsalardaki gibi siyah cam olacak ya da reklam kaplaması varmış gibi siyah siyah noktalı cam olacak

Konu sahibi
Bence bu araçlarda en arkadaki cam dışarıdan içerisini gözüktürecek şekilde olmasa daha iyi olur.Ya temsalardaki gibi siyah cam olacak ya da reklam kaplaması varmış gibi siyah siyah noktalı cam olacak
(Hocam orası sadece Isuzu fotoğrafları olduğu için yazıları taşıyorum o yüzden kusura bakma)

Bence arkası kesinlikle cam olmalı. Temsa/BMC gibi arkası siyah kaplı araçlarda boğuluyorum arkamı göremeyince. Arkası açık ve camlı olmasını kesinlikle tercih ederim. Özellikle CNG'li Temsaların arkasındaki siyah şey kesinlikle sökülmeli. Dışarıyı göremiyoruz

Konu sahibi
A-231 - 2024 Isuzu Citiport - 72T
2.09.2025 - Cevizlibağ
Ekli dosyayı görüntüle 79936
Isuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.

2024 Kasaya kadar olan ön taraflar kat kat daha iyi ve daha nazik duruyor. 2025 kasa da ön taraf çok kaba kalın 2013 Kasa Güleryüz gibi duruyor

Ekran görüntüsü 2025-09-02 150233.png

Ekran görüntüsü 2025-09-02 145914.png

Isuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.

2024 Kasaya kadar olan ön taraflar kat kat daha iyi ve daha nazik duruyor. 2025 kasa da ön taraf çok kaba kalın 2013 Kasa Güleryüz gibi duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 79941

Ekli dosyayı görüntüle 79938
Makyajlı hali daha iyi olmadı araçta yenileme katmış aracın tasarımı da biraz geriden geliyor yeni hali daha iyi olmuş

Konu sahibi
yani olabilir ama ben sevemedim. Benim için favori Isuzular 2014-2024 arası kasa Isuzular. Tabiki de 2025'de Isuzu olduğu için olmasını isterim ama 2014-2024 arası kadar da istemem

Ekli dosyayı görüntüle 79941

Ekli dosyayı görüntüle 79938
Zaten Isuzu tüm otobüslerinde bu tasarıma geçti özellikle kendo modelini biliyorum.Ve dediğinize katılıyorum daha kötü oldu

Seferi çok olan Bakırköy hatlarında bu (-1) şeklinde uygulanabilir:

89B-1 Hattı da Ataköy'den Bakırköy'e geçirilebilir.
98-1 Fenertepe - Ataköy/Bakırköy
98AB-2 Atakent - Ataköy/Bakırköy
98B-1 Kuyumcukent - Ataköy/Bakırköy
98H-1 Metrokent - Ataköy/Bakırköy
98S-4 Yarımburgaz - Ataköy/Bakırköy

Şirinevler - Sinan Erdem - Ataköy 3.4.11 Kısım - Makbule Atadan - P.Blok - Zuhuratbaba - Ziraat Odası - Bakırköy - Yeşil Kıbrıs - Klinik - Dikilitaş - Klinik - Şekerevler - Yüce Tarla - P.Blok - Makbule Atadan - Ataköy 3.4.11 Kısım - Şirinevler

Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
1756819544101.jpeg

Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam 🥲
(Yedek Parça sıkıntısı olmasa isterdiniz demi bundan İstanbulda)

Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Ekli dosyayı görüntüle 79954
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam 🥲
Bu araca İzmirliler bir iyi diyor bir çok abartılıyor diyor izmirli forumdaşlar seviyormusunuz nasıl sizce?Sık sık arıza veriyormuş heralde bence o da daf motorundan dolayı daf motoru sıkıntı

M9 + M3 metro hatları yapılmasına rağmen 98 ve 98'li hatlar neden kısaltılmadı bilgisi olan var mı?

En azından 5-10 durak bile kısalsa iyi olurdu trafikten bı nebze kurtulurdu araçlar.
Durakta bekleme süresi de azalirdi 🚇

Ekli dosyayı görüntüle 79954
urbino 3 körüklüler hobbitler için yapılmış, diz mesafesi yok tekerlek üstü koltuklarda

Bu araca İzmirliler bir iyi diyor bir çok abartılıyor diyor izmirli forumdaşlar seviyormusunuz nasıl sizce?Sık sık arıza veriyormuş heralde bence o da daf motorundan dolayı daf motoru sıkıntı
motor değil de kapı çok arıza veriyormuş

Geri
Üst Alt