Ben de baktım KDV siz 65 Milyon duAkia da az para değil, geçenlerde fiyat listesine baktım
Ben de baktım KDV siz 65 Milyon duAkia da az para değil, geçenlerde fiyat listesine baktım
Bu ihale durum da normal hatlar için olabilir ama metrobüs için olmazBu ekonomide MB fazla lüks. Marka ayırmaksızın en düşük ihaleyi veren marka her zaman kazanacak artık. Şuan düşünülen tek şey araç sayısının fazla olması markasına bakmıyorlar. En düşük kim verirse onda ihale. 20 MB almaktansa 100 Akia almayı tercih ediyorlar
Toplu alımda sağlam indirim yapmışlardırBen de baktım KDV siz 65 Milyon du
Vergiler dahil 79 milyon civarıBen de baktım KDV siz 65 Milyon du
İhalelerde artık %51 yerli şartı var. MB Türk’e ürettilebilir fakat İETT Akia’dan memnunTekrardan CapaCity de alınabilir. Mevcut araçlar 2007'den beri gidiyorlar.
Ülkemizde üretilse şartnameyi karşılarİhalelerde artık %51 yerli şartı var. MB Türk’e ürettilebilir fakat İETT Akia’dan memnun
Maliyeti çok aşar. O Yüzden üretilmesi imkansıza yakın şuanlık en azındanÜlkemizde üretilse şartnameyi karşılar
O raylar TCDD ile alakalı. Haydarpaşa'ya tekrar trenler gelecek. Bir aralar metro vizyon haritasında Marmaray'ın Haydarpaşa'ya geleceği de görünüyordu fakat sonra kaldırıldı.Haydarpaşa Garı bahçesinden Sogütlüçeşme viyadüge kadar döşenen raylar hakkında bilgisi olan var mı?
Peki o raylar yerine tramway rayları döşense Üsküdar-Kadikoy-Kartal Tramway Projesi için de kolaylık olmaz mı ordan ufak bı yol(viyadük vs) ile Haydarpaşa Teknik Lisesine dogru ulaşır. Güneyde ise rıhtım'a ulaşır.
İlk etabın %5'i hızlıca yapılmış olur
Inşallah somut bı adım atılır tramvay projesinde...
Resim Kaynağı: reddit transit turkey @kaxgr
Uzunçayır'a taşınacaklar.Üsküdar-Kadıköy Tramvayı yapıldıktan sonra Kadıköy deki İ.E.T.T peronları kaldırılacakmış, çok üzücü
Umarım Alibeyköy gibi bir şey yapmazlarO raylar TCDD ile alakalı. Haydarpaşa'ya tekrar trenler gelecek. Bir aralar metro vizyon haritasında Marmaray'ın Haydarpaşa'ya geleceği de görünüyordu fakat sonra kaldırıldı.
Uzunçayır'a taşınacaklar.
Aman senin malum,şahıa görmesin aghabababaGazide mantık aranmaz aşırı mantıklı bir yorum . Sırf oradan daha fazla araç geçsin diye bi takla atmadıkları kaldı . Önce yolu bahane edip , 36CB’yi Gazi’nin dış bölümünden geçecek şekilde uzattılar .
Şimdide , zaten tıklım tıklım olan 78C’yi bilerek aynı yere getiriyorlar . İnanılmaz
Kuştepe’ye gitmek kimsenin yapmaması gereken bir eylem fakat trump towers’dan bilgi hazırlık shuttle’ına binmek daha kolay ulaşmanı sağlayacaktırBu arada , 46KT hattıyla alakalı bilgisi olan var mı ? Sadece yaz ayında mı bu kadar kötü ? Yoksa genel olarak mı böyle ?
Yakın zamanda kullanmaya başlayabilirim de![]()
Çok teşekkürler , bu bilgiyi arıyordum . Ne kadar yardımınız dokundu bilemezsinizKuştepe’ye gitmek kimsenin yapmaması gereken bir eylem fakat trump towers’dan bilgi hazırlık shuttle’ına binmek daha kolay ulaşmanı sağlayacaktır
Hayırlı olsunC-1038 2013 model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 2015 model Akia Ultra LF12 ile değiştirmiştir
Sıfır araçların hararet yapması üzücü ayrıcaYine aynı tasarım. Otokar neden bu ısrarı sürdürüyor? 13 yıl aynı tasarım olur mu?
Mercedes, fecaat olsa da 2016'da değiştirdi tasarımı. Aynı şekilde Isuzu makyaj yaptı, yuvarlak farları kaldırdı. BMC de 2017'de değişim yaptı. Güleryüz de göze çarpacak kadar yaptı ama Otokar halen yerinde sayıyor. Üzücü.
Bu boğazgeç dolmuşlar duruyor muhala?ÜSKÜDAR Kadıköy dolmuşları 39 TL imiş . Kadıköy’de Rıhtım dan kalkıyor Burger King ve İş Bankası nın önünden .
Ekli dosyayı görüntüle 79918
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.