Güleryüz bana göre en underrated otobüslerden biri. Yaklaşık 10-15 sene çift katlılarını seyrettim ve gerçekten çok sağlamlardıGüleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı
KEŞKE ÖZELLİKLE ŞİLE HATLARINA BUNUN KÖRÜKLÜSÜ LAZIMIveco Streetway alsın İett otokar üretiyor hemde![]()
Güleryüz iç mekan fotoğrafın var mı çok merak ediyorumGüleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı
Size 1 tane 2021 otokar hibe edelim bari körüklü ihtiyacınız var zatenKEŞKE ÖZELLİKLE ŞİLE HATLARINA BUNUN KÖRÜKLÜSÜ LAZIM
Şahinkaya sizinkilerden daha iyi bakarSize 1 tane 2021 otokar hibe edelim bari körüklü ihtiyacınız var zaten
Neyse siz şunu söyleyin 2006 citarolar gidince özlemiycek misinizŞahinkaya sizinkilerden daha iyi bakar
Otobüs olduğu icin cok asırı duygusal bakamıyorum maalesef. Biraz özlerimNeyse siz şunu söyleyin 2006 citarolar gidince özlemiycek misiniz
Hayır 2030da falan anmıycakmısınız adını Ah keşke olsa ds binsem demiycekmisiniz?Otobüs olduğu icin cok asırı duygusal bakamıyorum maalesef
Bir sürü yeni araç gelirHayır 2030da falan anmıycakmısınız adını Ah keşke olsa ds binsem demiycekmisiniz?
Özleyeceğim lütfen gitmesinlerNeyse siz şunu söyleyin 2006 citarolar gidince özlemiycek misiniz
Boş madem niye ÖHO gidip bunları alıyor, Mercedes daha ucuzken? ÖHO esnafı zevksiz mi yani?Conecto da kaç tane kronik arıza gördünüz Otokar da kaç Conecto yu Otokar gibi boş bir markayla kıyaslamak Conecto ya ayıptır
Filoda markası farketmeksizin 2025 model araçlar olduğu vakit özlememBir sürü yeni araç gelir
Gelen araçlar:Akia Ultra Lf 18Bir sürü yeni araç gelir
Yeni kasa conecto evlat olsa sevilmez çok ruhsuz bir araçBoş madem niye ÖHO gidip bunları alıyor, Mercedes daha ucuzken? ÖHO esnafı zevksiz mi yani?
Otokar Kent HidrojenGelen araçlar:Akia Ultra Lf 18
BYD 12 metre otobüs
Ikarus (2025 modelleri varmış galiba onlardan)
Birde Adı sanı duyulmayan yeni bir yerli marka
Mercedes önce CapaCity modelini Türkiye de üretsin.Aynen öyle Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim
Mercedes yeni tasarımı bence çok şık duruyor eski kasanın tasarımını otobüsle ilgilenmeyen kişiler bile beğenmiyorAynen öyle Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.