Bugün Silivri'deyim. A-892'yi çekmeyi düşünüyorum (sadece dıştan).
A-920 ve A-923'ü çektim.
A-920 ve A-923'ü çektim.
121BS Var(mış) Beykoz(Soğuksu/Sultaniye)Mecidiyeköy'den kalkıp anadolu yakasına giden kaç hat var? Onları da deneyesim var
@marmaray bağımlısı sen bilirsin tavsiye ver121BS Var(mış) Beykoz(Soğuksu/Sultaniye)
Bir de 251 var(mış) Pendik
121bsye binmedim hiç 251 güzel tenhaydı biraz ben bindiğimde@marmaray bağımlısı sen bilirsin tavsiye ver
Başka hat var mı 522ST varmış sanırım mecidiyeköy kalkışlı Anadolu'ya giden121bsye binmedim hiç 251 güzel tenhaydı biraz ben bindiğimde
o hatlara mecidiyeköy viyadükten binilebiliyor, viyadüğe ulaşım daha kolay benceKalkışı Mecidiyeköy Peronlarının arkasındaki durak olan (sanırım mecidiyeköy mezarlığı diye geçiyormuş) anadolu hatlarını denemek istiyorum
Evet onlar peronun arkasından kalkıyor diğer hatlar 4.levent metrodan ve Taksim'den kalkıyorKalkışı Mecidiyeköy Peronlarının arkasındaki durak olan (sanırım mecidiyeköy mezarlığı diye geçiyormuş) anadolu hatlarını denemek istiyorum
2009'larda keyif çıkmıyor, en azından burada,Eski kasa BMC nin tadı akşam çıkar
Mecidiyeköy metrobüsten indiğin an binebiliyorsun ne gerek var Viyadüğe gitmeyeo hatlara mecidiyeköy viyadükten binilebiliyor, viyadüğe ulaşım daha kolay bence
Artık favorim geceleri Ayvansaray - Atışalanı yanyol durakları arasındaki otobanda camı açık püfür püfür esen süratli otobüslü hatlarEski kasa BMC nin tadı akşam çıkar
Şu arkadaşı bi İzmir gerçekliğiyle tanıştırabilir miyiz beldelerde mahkum edeceğim onuArtık favorim geceleri Ayvansaray - Atışalanı yanyol durakları arasındaki otobanda camı açık püfür püfür esen süratli otobüslü hatlar
ben hiç metrobüsten binmedimMecidiyeköy metrobüsten indiğin an binebiliyorsun ne gerek var Viyadüğe gitmeye
oradaki yaya trafiğinin %90ı viyadük durağının şeridindeki kaldırımda hatta viyadüğe genellikle bomboş geliyor orada doluyorMecidiyeköy metrobüsten indiğin an binebiliyorsun ne gerek var Viyadüğe gitmeye
O yüzden perondan binmek her zaman avantajlıoradaki yaya trafiğinin %90ı viyadük durağının şeridindeki kaldırımda hatta viyadüğe genellikle bomboş geliyor orada doluyor
öyle de %90luk kesim perona geçmez ki uzun sürüyo cidden o lanet ışıklarO yüzden perondan binmek her zaman avantajlı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.