Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Acaba Karsan E Jest'ler yani Adabüs'ler ile İstanbul'da personel taşıyorlar mıdır

Berlin yüzölçümü: 892 km2
Berlin nüfusu: 3,8 milyon

İstanbul yüzölçümü: 5461 km2
İstanbul nüfusu: 15,7 milyon

İstanbul yüzölçümü/Berlin yüzölçümü: 6,12
İstanbul nüfusu/Berlin nüfusu: 4,13

Yani İstanbul, Berlin’den yaklaşık 6 kat büyükken, nüfusu Berlin’in 4 katı. Bu da demek oluyor ki Berlin aslında daha yoğun bir şehir İstanbul’dan. Ama Berlin’de araç trafiği çok azken İstanbul’da aşırı. İlginç bir istatistiktir bu. Kendi keşfimdir. The Bus sağ olsun. 😁

Ekleme: Otobüs oranı bakımından da Berlin üstündü, özellikle körüklü oranı olarak İstanbul’dan kat kat üstün. Üstelik Berlin’de her yerde tren olmasına rağmen.

Son düzenleme:
Şuan saat 11:52 A-1820'de sinyal sorunları var. Hep 25-30 dk da bir sinyali yenileniyor. Bu araca binmem gerek fakat şuan nerede onu bile bilmiyorum. Bu sorunun kesinlikle çözülmesi gerek

Ekran görüntüsü 2025-08-23 115250.png

Şuan saat 11:52 A-1820'de sinyal sorunları var. Hep 25-30 dk da bir sinyali yenileniyor. Bu araca binmem gerek fakat şuan nerede onu bile bilmiyorum. Bu sorunun kesinlikle çözülmesi gerek

Ekli dosyayı görüntüle 78857
Her sabah 76O da yaşadığım sorundu 😂😂 Arel üniversitesi durağında 89F yi görünce anlıyordum ki 76O da 5 dakika sonra gelir ve geliyordu gerçekten tecrübe diyelim 😉😁

Geri
Üst Alt